Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WłosyWKolorzeZłota

Byłam na pierwszej randce z facetem z Sympatii PEWNIE SIĘ WIĘCEJ NIE ODEZWIE

Polecane posty

Gość asiulka101
ja to odbieram w taki sposob, ze nie jest pewny, ze moze sie boi bo ktos go skrzywdził mocno i nie potrafi zaufac.

Gość asiulka101
jesli udzielisz sie w temacie to jestes mile widziany;)

Gość asiulka101
no to teraz jesteś :)

Gość asiulka101
no to teraz się udziel w temacie :p

czwarty rok jak bylem sam.wszedlem raz na badoo ten p******y portal i napisalem do jednej dziewczyny,jestesmy juz dwa miesiace razem i juz nie wchodze tam.bo po co

Gość asiulka101
no to powinienes sie cieszyc ze znalazles dziewczyne:) a jakis taki smutny sie wydajesz...

jak i ja to osoba po tzw przejsciach,do tego ma problemy ze zdrowiem ciesze sie ze ja mam ale nie wiem jak dlugo to bedzie trwac

Gość asiulka101
nikt tego nie wie ale chyba trzeba miec wiare ze długo:) ja widzisz sama nie wiem na czym stoję, chciałabym wiedziec konkretnie ale moze poczekam i zobacze co sie bedzie dzialo. tylko zeby on bl bardziej konkretny :/

Gość asiulka101
no ze jak pisze, ze sie stesknil to chciałabym zeby zaproponowal kiedy miałby czas sie spotkac. on pracuje w roznych godz i ja nie wiem kiedy bedzie mial wolne a kiedy nie. mysle, ze sie boi zwiazku. uciekl w prace..

Gość asiulka101
ale trzeba pozwolic sie kochac. on nie pozwala

Gość gość
a ja uważam że nie zależy mu na związku z tobą, mężczyźnie jak podoba się kobieta w nic nie ucieka zawsze znajdzie dla niej czas

Gość asiulka101
no to po co pisze, ze teskni, ze chce sie spotkac itd.? jesli nie chce niech przestanie sie odzywac i zawracac mi glowe

Gość asiulka101
umowilam sie na jutro z nim, i tak sie zastanawiam czy zapytac dlaczego tak sie zachowuje. nie chciałabym zeby poczul sie osaczony przeze mnie ale ta niepewnosc mnie irytuje

chcialbym z kims pogadac od 7 lat nie bylem w polsce,ale i tak zadna z Was dziewczyny nie da swojego numeru

Gość asiulka101
no raczej nie da. zwlaszcza z takiego miejsca jak to forum

Gość gość
to może faktycznie porozmawiaj z nim i spróbuj wyczuć czy coś nie "kręci" czy rozmawia z tobą szczerze bo jeżeli to jest facet z sympatii to musisz być ostrożna bo takich jak ty z internetu może mieć nie jedną, musisz wyczuć czy to nie krętacz

Gość asiulka101
wiem, jestem ostrożna. delikatnie sprobuje zapytac o co chodzi i wyczuc go.

Gość asiulka101
no ale ja jestem bardziej konkretna niz on. powiedzialam mu ze ma mi dac znac kiedy bedzie mial czas sie spotkac (bo ma duzo pracy) a on po kilku dniach mnie pyta czy sie spotkamy i nic konkretnego nie porponuje.

Gość asiulka101
wiem, ale jakby nie chcial sie spotykac to po co sie odzywa? rzadko bo rzadko ale jednak?

Gość gość
no to już powinna ci się zapalić czerwona lampka, jeśli nie będzie się z tobą umawiać w żaden weekend to musisz 'wybadać" czy to chodzi faktycznie o prace czy po prostu spotyka się z innymi kobietami albo jest żonaty

Gość asiulka101
zonaty nie jest bo znalazlam jego profil na fb. no umowil sie na jutro ze mna i chcial w czwartek ale akurat juz sie umowilam ze znajomymi i nie moglam ale to ja zapytalam konkretnie o termin spotkania bo on tylko napisal ze chciałb sie spotkac i nic pond to