Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka dska

do swiąt

Polecane posty

Gość Julka dska

ile można schuść?

Gość Olcia Dubicka
Masz 2 miesiące a to bardzo długo a to ile schudniesz zależy indywidualnie od Twojego organizmu tu Ci nikt nie powie ile schudniesz ;/ Mnie panienka której zajmuję się maluchami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze pojemnik w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że preparaty zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa bezpieczeństwo