Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie chce mi dac swojego samochodu

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie on nie bardzo sie lubi dzielic... ;/ Mial,jedną ale nie byl z nia tak na powaznie i tak dlugo jak ze mna... Wydaje mi sie,że ze mną robi co chce bo jest juz 4 lata i czuje sie pewnie... Tak czasami mysle negatywnie, jak mnie wkurza;/

Gość gość
Mój facet ma dwa auta i nie chce mi dać prowadzić nawet jednego to sobie pomyśl dopiero co ja czuje

Gość gość222
Kobieto, uszanuj to że facet nie daje CI swojego auta. To dla nas coś ważnego, tak jak dla was torebka czy buty, tylko trochę droższe. Zdecydowana większość kobiet nie ma zmysłu kierowcy, i jak widzę jak niektóre kobiety palą sprzęgło przy ruszaniu to chce mi się płakać. A za wymianę pewnie płacił będzie facet. Dla Ciebie to tylko wzięcie auta, co z tego że po takim używaniu części zużyją się kilka razy szybciej...

Gość gość
Co za szowinista ten powyżej. Jestem kobietą i tez nie użyczyłabym nikomu obcemu swojego samochodu.

Gość gość
Jak nie chce zebys prowadziła to niech cię wozi.Jak nie chce cię zawieść ani przywieść to juz problem.Wtedy to musisz zakończyć związek .Facet mojej kumpeli o 5 rano ja wiezie do pracy,potem wraca do domu i on na 7 do pracy tym autem jedzie bo jedno maja.Jak kończy o 22 to tez po nią przyjezdza.Jak twój nie chce to mu powiedz Bay bay