Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennaaaaaaaaa

Przerazajace

Polecane posty

Gość sennaaaaaaaaa

Mialam straszny sen wczoraj w nocy. Apokalipsa. Mianowicie bylam w jakims hotelu, w jakims wielkim miescie, hotel byl bardzo wysokim budynkiem bo bylam w pokoju na 26 pietrze. byla noc i ja patrzylam sie za okno i ogladalam ksiezyc, nagle zonaczylam ze jakis wielki obiekt zbliza sie do ksiezyca i w niego uderzyl. Ksiezyc nagle zamienil sie w jakas wielka biala kule i rozsypal sie nagle w bialy pyl. w skutek na ziemi rozpoczela sie apokalipsa, to wszystko stalo sie w ciagu kilku minut, widzialam ogromne fale oceanu zalewajace miasto w niesamowitym tepie i z niesamowita sila. a ja z gory z okna widzialam jak ludzie sie topia i umieraja.... stalam tak wryta i modlilam sie zeby poziom wody nie podnisl sie do mojego pietra. nagle sie obudzilam. jestem przerazona... skad takie sny, nie ogladalam ostatnio zadnych filmo typu apokalipsa ani zadnych programow. to bylo przerazajace!

Gość gość
mi się śniło, że miałem czarne dłonie i nie były to moje dłonie

Gość sennaaaaaaaaa
ale mi nic zlego sie nie przydarzylo, nawet w druga strone jestem bardzo zadowolona z zycia, zaczynam nowa prace, mam z***bsitego faceta i schudam 3 kg, tylko sie cieszyc

Gość sennaaaaaaaaa
a w tych sennikach wypisuja ze te sny towarzysza jakims ciezkim traumatycznym przezyciiom... nie pasuje do mnie. moze to jakies proroctwo, w ogole czemu ksiezyc?? takie to dziwne, ale dowiedzialam sie ze dzisiaj albo jutro jest pelnia ksiezyca. moze to cos znaczyc