Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdiwiona

biale kuleczki co to moze byc

Polecane posty

Gość zdiwiona

Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale jestem w niemxych i nei ma polskiej klawiatury. Ostatnio miendzy mna a moim tz doszlo do swojego rodzaju zblizenia usmiech.gif calowalismy sie i bylo bardzo romantycznie. usmiech.gif usmiech.gif usmiech.gif Jesmy razem prawie 4 msc planujemy, slub dlatefo zgodzilam sie na to co sie stalo sie. jego reka przesunela sie na dol i w pewnym moemncie znapazla sie w moich majtkach. Kiedy ja wyciegnal znalazl sie tam takie biale male kuleczki przypominajonce styropiam smutas.gif Nie wiem jak to [opisac to bylo takie male okragle cgyba wiecie o co mi chodzi. Ktoras z was kobitki, miala rak samo ??????? wiecie moze co to moze byc?

Gość sonia12345
a czy przypadkiem nie nawpychałaś sobie tam tego styropianu zeby było ci cieplej?

Gość zdiwiona
nie zartuj sobie co ja mam powarzny problem jak zamierzasz zartowac glupio to zapraszam do przedszkola !!!!!

Gość zdiwiona
One nie wygladaly jak styrpian tylko jak pileczki pink pongowe

Gość kasiunieczka
morze to coś ma wspólnego z dieta? slyszalam ze dieta fasolowa takie rzeczy powoduje

Gość zdiwiona
morze morze to jest szerokie i glembokie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! serio kobietki potzebuje pomocy :( :( :( moze jakas powarzna jedna

Gość gość
drożdżaki, leć do gina.

Gość zdiwiona
podszyw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ja pisala,m o tym grochu, nie wierzyc w to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
grzybice najprawdopodobniej masz, więc skończ z usmieszkami, a zacznij z lekarzem

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość olkalla
Ja tak kiedyś miałam. Okazało się że to są jaja kolibra. Wysiedziałam je i się wykluły małe koliberki.

Gość zdiwiona
super to takie dojrzale zaetowac sobie haha. Dobrze ze mieszka z rz w niemcze tu ludzie sa powazni i zzrozumeimniem traktuja ludzkie problemy !!!!!! zastanuwcie sie nad soba bo to sie obruci przeciwko wam wspomniecie moje slowa !!!!!! nie mile nigsy nie oplaca i zawsze wracxa o tego kto czynil zlo.

Gość zdiwiona
te kulki sa takie male jak by nie takie duze jak kulki z styropiauniu. to sie jakos tworzy z mojej wydzieliny z pochwy ktura sie wydziela kiedy jestem podniecona ale czemu tak sie dzieje?? czy to moze byc cos powaznego??? naprawde sie martwie czy powinan isc do gina? troche sie wstydze bo moj mezczyzna jest bardzo zazdrosny a ja pragne byc ogladana tylko przez niego a nie przez jakiehos obcego obleha !!!!!!!!

Gość gość
to grzybica ic do ginekologa nie p*****ly piszesz ze twoj men zazdrosny

Gość zdiwiona
ale nie ma brzydkiego zapachu z pochwy

Gość gość
Nie musi być brzydki zapach, ale masz typową wydzielinę dla grzybicy,do gina!

Gość gość
skoro sa grutki to grzybica

Gość zdiwiona
o matko tragedia dziekuje ci bardzo!!!!! jednak dalo sie na powatrznie !!!!!!!! boje sie ze men mnie nie dotknie troche :( :( jak sie dowie. lepiejn mu nic nie bd mowila. i pojde do ginekolopzki to sie nie bd wstydzila

Gość gość
to raczej jest śluz, tylko najlepiej zapytaj lekarza

Gość gość
a nie smierdzi ci z cipki? to moze jakas mocna grzybica

8.10.13 [zgłoś do usunięcia] olkalla----------------hahahahahahhahahahhahahahhahahahahaha