Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rOZWERWana

między NIEBEM a ZIEMIA

Polecane posty

Gość rOZWERWana

Czuję sie rozerwana między dobrem a złem, miedzy niebem a ziemią,chce dobrze a robię źle, chcę kochać a ranię, chcę być miła a jest na owrót.Nie umiem być obrym człowiekiem a tego pragnę.Chcę kocha czystą miłością a ranię. Ma ktoś tak ?

Gość gość
obejrzyj sobie w niedzielę na jedynce, o się dowiesz

Gość gość
ta, coś w tym rodzaju

Gość rOZWERWana
Wiem co powinnam robić,wiem co jest dobre a co złe.Jednak chcąc robić dobrze robię źle.Chcąc uwolnić się o przywiązania od ziemskich spraw jeszcze bardziej się przywiązuję.Na chwilę wzlatuję ponad ziemią a potem z hukiem na nią spadam.

Gość gość
niedziela, godzina 12.00, program pierwszy

Gość rOZWERWana
dziękuję gościu,obejrzę na pewno. Mam dzisiaj taki chaos w głowie.Dziwne refleksje. zastanawiam się po co tak za wszystkim gonić? po co gromadzić,po co zawracać sobie głowę przyziemnymi sprawami.A potem myśle, że przecież nie da się inaczej funkcjonować.Nikt mi na chleb nie da i za mieszkanie nie zapłaci. Ale chaos. Tak mi się skojarzyła piosenka Zakopowera: "I dopiero gdy, zawoła Bóg to pożegnam wszystkie te rzeczy i znów: Pójdę boso, pójdę boso, Zamkną za mną drzwi. Pójdę boso, Nie zabiorę nic." Zostawię wszystko i bliscy to pewnie spalą i wyrzucą.To co było dla mnie ważne.