Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weekers

Odgłosy rozkoszy

Polecane posty

Gość weekers

Drogie Panie, proszę mi wytłumaczyc dlaczego kobiety podczas seksu pisząc kolokwialnie "jęczą"? Naukowcy twierdzą iż to podświadomie kobiety przyspieszają stosunek ku końcowi. Dla mężczyzn te "dźwięki" są bardzo pobudzające, aczkolwiek nie wierzę aby kobieta była w stanie wydawać z siebie tyle energii podczas długiego stosunku dla przyjemnosci faceta. Proszę o Wasze opinię.

Gość a moja
a moja partnerka żadnych głosów podczas seksu nie wydaje. Wiem, że seksu ze mną nie lubi. Nie wiem dlaczego chce ze mną być?

A dla mnie to naturalne, że jęczę a nawet krzyczę. Nie ma to nic wspólnego z tym, że chciałabym odgłosami zadowolić partnera, gdy mi dobrze, to, między innymi, wyrażam to jękami.

Gość gość
tez sie ponoc drę....chcialam bym byc cichsza,,,bo nie wszedzie moge sie bzykac

Gość nagi
ja lubie jak laska glosno sie drze jak ja r****m:))

Gość a moja
nagi - sadzę, że nie ma faceta, który by tego nie lubił !!!

Gość gość
Bo kobiety są bardziej akustyczne od mężczyzn. A poza tym orgazm kobiecy odbywa się bardziej wewnątrz i jakoś muszą go uzewnętrznić i jest głębiej (bardziej) przeżywany. A najlepiej uzewnętrznia się wokalnie.

Gość gość
A moja to jeczy,piszczy mnie drapie a do tego zwija sie jak zmija ale z dziury go nie wyposzcza a miedzy czasie ona pare razy orgazm dostaje ale dupa ruszac nie przestaje

Gość gość
Hmmmmmmmmmmmm............Wypowiadam się za siebie.Jeczę,ponieważ to mnie podnieca i mojego partnera też co pobudza go jeszcze bardziej a ja czepię z tego przyjemność.

Gość zniechęcany
Cieszę się Twoim szczęściem.

Gość gość
Hmmmmmmmmmmmmm............Moim?

Gość zniechęcany
Tak Twoim, bo nigdy nie zaznałem osobiście tego typu przyjemności mojej partnerki (żony)

Gość gość
Dziękuje:)A tak serio to kobiety nie rozumieją że nasza otwartość pobudza faceta na maximum.A co się z tym wiąże-z******ty sex.....................

Gość a jednak możliwe
Jęczę,krzyczę czasem... Zaciskam zęby na własnej dłoni i cicho wzdycham...zależy od sytuacji.

Gość gość
nigdy nie zastanawiałam się nad tym dlaczego jecze chyba dlatego ze jest mi dobrze i nie kryje w sobie emocji a ze to jest pobudzajace jak i rozne rzeczy typu sciskanie lekkie podduszanie i te rozne to sa instynkty. Natury nie oszukasz....

Gość gość
NATURY NIE OSZUKASZ:)