Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

Dziękuję bogu że jestem kawalerem

Polecane posty

Gość gość
robol ty i tak jestes ponizej jakiejkolwiek rangi cywilizacyjnej.... zalosny polaczek zebrzacy o atencje na babskim forum

Gość gość
nie jest rasista ale nigdy by sie nie zwiazal z kobieta innej narodowosci hahaha po pierwsze to poprostu wiesz, ze nawet jakbys byl ostatnim facetem na swiecie, to i ta jedyna na ciebie nawet nie splunela, wiec zeby sie nie osmieszac mowisz, ze to ty bys sie nie zwiazal. Po drugie to widac, ze jestes mentalnym niedorozwojem, bo milosc nie wybiera, ale co ty mozesz o tym wiedziec skoro znasz tylko milosc matczyna, takze twoje bredzenie "co bym zrobil gdy" jest tylko fantazja niedowartosciowanego i zakompleksionego prostaczka kupe wiedzacego o zyciu. I zgadzam sie z postem wyzej, polacy to brudasy, nieudacznicy, maminsynki i ponure narzekajace leniwe bachory. Co sie dziwic, ze polki ich nie chca

Gość Polski Robolek z UK
Oczywiście, że nie jestem rasistą. Miałem seks z kilkoma Murzynkami tutaj w Anglii. Nigdy jednak nie związałbym się z kobietą innej rasy ze względu na moje poglądy. Uważam, że to przestępstwo wobec własnej rasy i narodu, w dodatku przerażają mnie te wszystkie różnice kulturowe. Taki związek nie miałby racji bytu. Miłość to nie tylko zauroczenie i chemia, ale także życiowe wybory i odpowiedzialność.

Gość Polski Robolek z UK
A Twoja nienawiść do polskich facetów zaczyna powoli przyjmować coraz bardziej groteskowe formy ;)

to się ciulu robolu zdecyduj w końcu....seksisz się z tymi czarnymi czy nie? bo piszesz p*****ly na max, ze raz tak, a raz nie. idz się wypaluj młotkiem, ale mocno debilu. co za zenujaca kreatura.... dlatego wlasnie nie chce polaka....rasista z przerosnietym ego, len bez szacunku do kogokolwiek....ble!

Gość Polski Robolek z UK
Jestem zwolennikiem tej oto amerykańskiej złotej reguły: "I'm all for interracial f****ng, but not interracial marriage and breeding." Nie mam nic przeciwko egzotycznym stosunkom seksualnym, ale uważam, że nie powinny się one kończyć ciążą/poczęciem. Rasa biała staje się coraz bardziej mniejszością w zalewie ras czarnych, brązowych i żółtych. A to przecież rasa biała stworzyła to wszystko, co znamy dziś pod pojęciem cywilizacji. Uważam, że powinniśmy w mniejszym stopniu ulegać żydowskim mediom promującym wyniszczanie białych ludzi, a w większym stopniu posługiwać się własnym rozumem i poczuciem moralności.

Gość gość
" ja bym się nigdy z Murzynką nie związał, bo to dla mnie zaniżenie mojej rangi społecznej i cywilizacyjnej " x przeczysz sam sobie j****y cwelu, jezeli tak cie poniza obcowanie z murzyami to seks tymbardziej. Glupia c***a w myslach chyba zaliczales te murzynki bo takiego syfa zadna nie chce nawet przez szmate dotknac. S********j do mamusi niech ci pierze te twoje oszczane gacie z brazowa lyzwa na srodku gaci od niepodtartej od gowna d**y j****y nieudaczniku nierobie. Ah chyba ze wszystkie burdele w dzielnicy juz zaliczyles, to wtedy byc moze spotkales murzynke, ale pewnie nawet nic nie poczula z tym twoim marnym kikutem z serem pod napletem cuchnacym przez dzins

Gość Polski Robolek z UK
No proszę, co za kultura osobista. :) Nawet taki prosty robolek jak ja czuje się zażenowany tak niebywałym stężeniem obelg i chamstwa. :D

Gość gość
robolek wrocil z polskiej imprezy i chyba nic nie wyrwal skoro od razu zameldowal sie na kafe hahahahahahaha

Gość gość
ja to jednak mam wielkie szczescie, bo trafiam na normalnych mezczyzn, a nie na p******ych frustratow jak ty :D :D

Gość gość
robolek nie jest rasista, ale uwaza swoja rase za lepsza :D ale ubaw :D nie dosc ze rasista to jeszcze tepak, ale za to z jakim ego! :D :D

Gość gość
losie co za d**ek, umoczyc w czarnej c***e to sie nie boisz i jeszcze chwalisz, ze jestes zwykla szmata... Masakra lepiej idz sobie badnia na choroby weneryczne zrob, bo nie wiem czy wiesz, ale na wyspach uchowaly sie jeszcze takie choroby weneryczne, ktore we wschodniej Europie juz zniknely... Wspolczuje lasce, co bedzie tak naiwna i sie z toba zwiaze i bedzie miala dzieci... Przeciez pewnie na badaniu kwi w 11 tygodniu ciazy wyjdzie jej, ze ma wszystkie choroby przenoszone droga plciowa wlasnie od ciebie... Taka szmata, jak ty skazuje tylko swoje przyszle dzieci na kalectwo, wiec dobrze, ze jestes kawalerem I oby tak zostalo na zawsze...

Gość gość
Zanizenie rangi spolecznej i cywilizacyjnej? No wlasnie tacy jak ty na wyspach zanizaja range cywilizacyjna Polakow, zalosny typ