Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratujcie

Polecane posty

Gość gość

mam okropne bole brzucha (takie jak przy biegunce mocnej ) co 15 minut czasem czesciej czasem rzadziej . boli mnie tak od okolo 3 dni ale dzis to juz kompeltnie nie da sie wytrzymac, caly czas utrzymuja sie nieznosne gazy po ktorych wcale nie jest lepiej. nie mam biegunki ale bardzo czesto sie wyprozniam. czytalam ze to moze byc nietolerancja laktozy albo ogolnie produktow mlecznych a w dziecinstwie przechodzilam skaze bialkowa . pomocy ! Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
troche dziwnie sie czuje jesli mam opowiadac lekarzowi o takich rzeczach zwlaszcza ze mzoze to nic powaznego jest. nie wiem sama juz co robic...

Gość gość
Lekarz jest właśnie od tego, żeby takich rzeczy wysłuchiwać. Żaden wstyd i nie ma sensu zwlekać z wizytą. Po co się męczyć? Jeśli to nic poważnego, to może tylko jakieś tabletki kilka razy weźmiesz i przejdzie. A jak coś poważnego, to im szybciej się dowiesz tym lepiej. Do lekarza idź.

Rano marsz do przychodni. ;) Dla lekarza to nic dziwnego, idź, po co się tak męczyć, może to jakieś zapalenie, daj znać jak Ci poszło.

Gość gość
Nadczynnosc tarczycy? Zbadaj TSH !