Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdrfgtyuioiuytredwserty

dojrzali ludzie

Polecane posty

Gość sdrfgtyuioiuytredwserty

Małżeństwo po przebojach gdzie ona przegięła w słowach a on pokazła gdzie jej miejsce szarpiac i wyzywajac i siniaki zadajac (i jeszcze gorsze rzeczy o których wstyd pisac i pewnie sam się wstydzi) Mąż –dam ci dwa razy wiecej tylko mi wbacz i zufaj pozwól ratować małżeństwo Żona nie da się sex nie istnieje bo sobie nie radzisz ,kpisz z moich potrzeb ,przegiąłeś Mąż mamy dzieci . Żona –ok. Maz wraca do domu przyprowadza dziecko i robi dzieciom jeść kladzie się na łóżku i sufitujac –spoglądając na TV . cieszy się z tego ze jest ok. nagle zona się pyta gdzie to dwa razy wiecej a on mina typu żenada a ty co mi dajesz?? Całe ratowanie małżeństwa ,a co gorsze wierność mu się marzy z strony żony gdzie go ona od 5 lat blaga o spełnienie zwykłych potrzeb, o fantazjach nawet nie wspomina bo to starach ,chłopina by na zawał padł ze złości  ale to nie o to chodzi wymagam czułości, pieszczot ,sexu , mogę na boku mieć sex , zawsze bylam atrakcyjna kobieta zawsze miałam propozycje ,ale bylam dumna ze jestem wierna bo wiedziałam dla czego ,a teraz nie mam powodu  nawet z nim sexu ne mam ostatnio, od miesiącaon chce to zwalić na mnie, a ja już nie umiem być wierna ,nie chce bo mi tak bardzo brak wszystkiego  czułości bliskości tańca  sexu ,zostały tylko dzieci dla których się męcze nie jestem aniolem ale tez nie umiem ufac ,non stop odnowa  prosilam o pomoc żeby zaczac od nowa powiedziałam konkretnie czego oczekuje ,zapomnial  Nie były to wojaze po swiecie ,brylanty i fura ,zwykle cieplo ,dotk ,czułość, pocałunek  a ja Niwna dwoje dzieci mu urodziłam żal mi dzieci bo ja nie umie naszego małżeństwa nawet dla nich znieść choć niby powinnam  co robic chce dac szanse wkońcu to 20 lat razem dzis wiem ze dlamnie straconych i nie wiem co dalej poniesc się emocjom zaczynać od nowa ???

Gość gość
nie chce mnie się tego czytać

Gość gość
pisac ci sie chce?? bezsensu