Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJĘ SIĘ JESTEM 3 MIESIĄCE PO CC I JESTEM W KOLEJNEJ CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość

Boję się bardzo, czy są tu dziewczyny, które zaszły szybko po cesarskim cięciu ;(?

Gość gość
sa ale spia ;) gdzies tu byl juz taki temat. rano moze sie ktos odezwie. ale spokojnie, macica ma czas sie zrosnac. a i przeczytaj temat: musze dokonac aborcji. dziewczyna miala taki sam problem. tylko prosze, nie rob tego co ona!

Gość gość
dlaczego ludzie są tak bezinteresownie nienawistni?

Gość gość
Prześlij troszke fluidków ciążowych, wezmę całe dwie garście :D Zdrówka Ci zyczę!

Gość gość
jak prowokacja jak ja mam znajomą co 3 dzieci urodziła jedno po drugim przez cc, to jest dopiero babska glupota

Gość gość
Ja mam znajomą która, trzy miesiące po cc była w kolejnej ciąży( mówi że świadomie się decydowała) i teraz ma dwie zdrowe córeczki w odstępie dokładnie roku (obydwie z lipca) ona też dobrze to zniosła. Nie martw się mnóstwo jest takich przypadków

Gość gość
Są zawistni bo zazdroszczą, mają paskudne życie, beznadziejną rodzinę, partnera kretyna nieudacznika ( lub nie mają go wcale). Mądrzy, spełnieni ludzie nie piszą takich rzeczy. Autorko, ciąża 3 mce po porodzie to nic rzadkiego. Jeśli się nie zabezpieczałaś to pewnie chciałaś tego dzieciątka. Gratuluję.

Gość gość
Ja mam ciocię, która 4 razy miała cc, 3 i 4 raz rok po roku

Gość gość
"Biała chryzantema Nie chcę, ale muszę to zrobić, moja córka ma 4 miesiące. Przyszła na świat przez cesarskie cięcie. Zabezpieczaliśmy się, ale pękła nam prezerwatywa. Ciąża zagraża mojemu życiu, dlatego konieczna jest aborcja.. Strasznie się boję, zabieg już za 3 dni. " ...............>ona usunęła. Nie mogłabym życ ze świadomością, że zabiłam własne dziecko.

Gość gość
Jak można być tak nieodpowiedzialnym? Nie rozumiem

Gość gość
To ja autorka. W poniedziałek mam ginekologa, boję się. Ale nie usunę na pewno!

Gość gość
gościu nade mna- jestes uposledzony czy matka cie nie kocha? niecerpie takich po je ba nych szmat jak ty. autorko nie martw sie, jakos bedzie, nie ty pierwsza i nie ostatnia :)

Gość gość
Ale o co ci chodzi taka prawda. Jak macica nie wytrzyma to pęknie i dziecko umrze . Trzeba było myśleć co się robi. Żyjemy w 2013 roku i trzeba być mega kretynka zeby zaliczyć wpadkę .

Gość gość
"...... Żyjemy w 2013 roku i trzeba być mega kretynka zeby zaliczyć wpadkę ..." no własnie, ale widac pomimo 2013 r. mamy kupę niedouczonych ciemniaków, bo w h*j jest wpadek, nawet tutaj na cafe

Gość gość
Mnie tez to zawsze zastanawia jak mozna przy tak dużym wyborze antykoncepcji zaliczyć wpadkę ? Jeszcze 3 miesiące po cc...żałosne

Gość czarneoczymam
Ja też jestem po 2 cc. Świadomie zaszłam 5 miesięcy po pierwszej cesarce,a teraz planuje 3 dziecko. Jestem mama wspaniałych chłopców. Do szczęścia potrzebna jest mi córeczka

Gość gość
koleżanka zaszła miesiąc po cesarce, też się bałą urodziła zdrową córkę

Gość gość
o proszę jakie wytrzymałe, rodzą jedno po drugim, ale jaja