Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEDSZKOLE POMOC

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie do osob pracujacych w przedszkolu. Mam 20 lat, jestem dopiero co po szkole średniej. Chciałabym zyskać praktykę, doświadczenie w przedszkolu czy żłobku .( oczywiscie chcialabym to robic za darmo, w zamian za referencje, zalezy mi na doswiadczeniu oby potem widnialo w papierku oczko.gif i pytanie, czy przedszkole by poszlo na taką umowe?

Gość gość
świntucha? dlaczego? :)

Gość gość
ja pracuje w przedszkolu, mamy problem z małym który ma adhd, myslimy o wolontariacie, mysle ze dyrektorka wyrazi zgodę na bezpłatny wolontariat bez problemu. A w prywatnych to juz w ogóle bys była bardzo mile widziana. Pracownik za darmo, a ty masz doświadczenie. Tylko musisz miec książeczkę sanepidowską bo inaczej cię do przedszkola nie wpuszczą :)jak masz jeszcze jakies pytania to chętnie odpowiem

Gość gość
aa i żłobek odradzam z góry, chyba że lubisz przebierac maluchy , od razu wpakują cię w najbrudniejszą robotę

Gość gość
to idzz do żłobka grzebac się w brudnych pieluchach i wąchaj zapaszki, a jak tak bardzo lubisz to przynoś pieluchy do domu i je kolekcjonuj :0 będziesz miala jak w raju P) pozdrawiam

Gość gość
Hy, prosze nie odpisywac głupot . To ja co zadawałam pytanie... aha, czyli potrzebuje ksiazeczke sanepidu . I moge szukac. A doswiadczenie mam z dzieciami w kazdym wieku , i z niemowlakami i większymi maluchami. :) Dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam :)

Gość gość
Z DZIECIAMI masz doswiadczenie? :o

Gość gość
Wróć do podstawówki. :o

Gość gość
Nie przyjma cie.musialabys byc stuentka pedagogiki albo psychologii.