Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyjść z długów

Polecane posty

Gość gość

Za dużo tych kredytów kurcze czy jest jakiś sposób aby to wszystko ogarnąć? Pensji nie starcza na to wszystko... Kredyt hipoteczny, kredyt gotówkowy, Provident bo kiedyś zabrakło. Myślałam że jakoś sobie damy rade, a tu tyle opłat i kasy brakuje.

Gość gość
do roboty się bierz i myśl nastepnym razem

Gość gość
Zmniejszenie kosztów utrzymania, zwiększenie dochodu poprzez pracę dodatkową. Ewentualnie kredyt konsolidacyjny, ktory zmniejszy miesięczną ratę, ale oczywiście długofalowo trzeba spłacić więcej.

Gość gość
Niestety nie mam jak, jestem na macierzyńskim. Właśnie rodzice tak nam wciskali ten kredyt hipoteczny, kurde a teraz okazuje się ze nas nie stać. Mial być na 30 lat ale nas bank wyc****l i jest na 25 lat przez co rata większa o 400 zł i jeszcze przez pół roku placilismy w ogóle wysoką rate bo deweloper spóźnial się z wydawaniem aktów notarialnych... To nas chyba dobilo. Eh do d**y z tymi kredytami...

Gość gość
Ewentualnie kredyt konsolidacyjny, ----- ------ bardzo madrze ktos doradzil:O tylko nie wchodz w ten kierat-z tego w zyciu nie wyjdziesz,zjedza cie procenty i odsetki,czyli z jednego dlugu wejdziesz w drogi,powiedzmy z 1 tysiaca splacasz 2 tysiace.

Gość gość
Jeśli płacicie regularnie to idźcie do banku i zapytajcie o możliwość renegocjacji kredytu. Może uda się wydłużyć okres spłaty i zmniejszyć ratę albo obniżyć oprocentowanie. Na spłatę prowidenta wzielabym pożyczkę q zwykłym banku, bo prowident ma złodziejskie oprocentowanie.

Gość gość
Polecam firmy,które zajmują się pożyczką refinansującą. Mi się udało wyjść z długów, dzieki firmie Lendon. Oni za mnie zapłacili raty, a ja powoli spłacałam ich. Dobre rozwiązanie dla tych, którzy na prawdę mają dużo zaciągniętych pożyczek.

Gość gość
bank opiertol moze sie uda :-P

Gość gość
gość 2013.10.19 masz racje zamiast tu siedzieć już by zarobiła trochę kasy .

Gość marrrrsss
Od dłuższego czasu walczę z długami, ale dopiero od niedawna bardziej systemowo z pomocą prawną. Ja współpracuję z kancelarią Lexa ze strony http://kancelarialexa.pl. Mogę polecić, są konkretni, nie leją wody tylko rzeczywiście dobierają rozwiązania pod dany przypadek. U mnie wierzycielami są głównie banki, choć też skarbówka zaczęła się upominać o jakieś ponoć niedopłaty. Najważniejsze dla mnie w tym momencie jest zabezpieczenie mojego majątku przed ewentualną egzekucją i to kancelaria zrobiła niemal od ręki.

Gość gość
Nieogarnięci ludzie