Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllene

Belissa

Polecane posty

Gość elllene

Witam. Zastanawiam się nad kupnem reklamowanej bellisy, lecz nie wiem za bardzo którą wybrać. Włosy wypadają mi garściami, pewnie z winy za mocnej farby. Przed farbowaniem miałam piękne gęste włosy a teraz już mi widać skórę głowy kiedy je zwiążę. Są długie, szorstkie, ostatnio się nawet przetłuszczają, lecz szkoda mi ich ścinać. Moja skóra jest bardzo sucha, pełno na niej wyprysków, szczególnie przed okresem. No i do tego mam rumieńce na policzkach, bo to skóra naczynkowa ;/ Ostatnio przeczytałam pozytywne opinie na kilku forach, tylko teraz nie wiem którą belissę kupić. Anti red, zwykła czy hydro? Stosował ktoś? Wiecie gdzie można ją najtaniej kupić? Co doradzacie?

Gość gość
Osobiście uzywałam tylko belissę sun, latem przed urlopem. Zawsze byłam zadowolona, bo słońca jakby mniej parzylo i skóra szybciej się opalała. Do wlosów mogę polecic ci kapsulki, które właśnie uzywam "My hair and Nails Repair", kosztują 38 zł i jest to kuracja miesięczna. Nawet wkleję ich skład: Olej z kiełków pszenicy 235,00 mgL-cysteina65,00 mgL-metionina30,00 mgLecytyna sojowa 26,40 mgzawierająca fosfolipidy16,35 mg Wyciąg z pędów bambusa 25,00 mgL-lizyna16,00 mgŻelazo (fumaran żelaza II) 11,50 mg (82%*) Hydrolizat protein ryżu i selenianu sodu 6,10 mgzawierający selen 27,50 μg (50%*) Witamina E 6,00 mg (50%*) Witamina B6 0,70 mg (50%*) Biotyna25,00 μg (50%*) Witamina D3 2,5 μg (50%*)Witamina B12