Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stac mnie na faceta

Polecane posty

Gość gość

Problem blahy,ale jest.Zwiazek z facetem,On bywa u mnie,tym bardziej,ze mieszkam sama.Zreszta od kiedy pamietam,taka byla "tradycja",ze to chlopak przychodzi do laski domu,a nie odwrotnie.Jak w temacie,nie stac mnie na zwiazki.Finansowo.Chlopak przychodzi kazdego dnia,czesto prosto z pracy,wychodzi poznym wieczorem.Nie wyobrazam sobie,by siedzial glodny,takze czesto daje Mu obiad,kolacje obligatoryjnie.A ja wysiadam finansowo.Musze sama utrzymac sie z pensji,a musze niemal zywic druga osobe.Jak Wy zalatwiacie takie sprawy,kobitki?Nie ukryje sie w lazience,by po cichu wsunac kanapke,nie powiem-zjadles,zaplac.Jak to rozwiazac?Ostatnio byla klotnia,bo nie mogl pojac,dlaczego kaze Mu wracac do domu w weekend..A mnie po prostu przerazila wizja sniadan.Facet ma apetyt.Potrafi wlupac calego kurczaka,a jak spagetti,to paczka makaronu i pol garnka sosu..Sama niedojadam,by Jego moc poczestowac..

Gość gość
a to on wracajac z pracy nie moze zrobic zakupow? nie moze zaprosic cie na kolacje/obiad do restauracji? wszystko ty musisz finansowac?

Nie wiem myśmy przychodzili do siebie wzajemnie zanim zamieszkaliśmy razem ;) Często jak do mnie przychodził do z zakupami, jak ja do niego szłam to też nie z pustymi rękami. Trudno - facet niedomyślny czas powiedzieć wprost. Możesz żartem jakoś.

Gość gość
sam od siebie nie rozumie, ze musi cos kupic? nic nie przywiezie? jak dla mnie do chamstwo wbijac sie ciagle na krzywy ryj.. musisz go nauczyc- wez na zakupy i z gory powiedz, ze on placi, bo to jest jedzenie dla niego

Gość gość
Ja pierdzielę co to za związek, że masz problem z powiedzeniem "Sorry, kochanie ale nie stać mnie żeby żywić dwie osoby, więc zró zakupy albo wypad" :o Facet pewnie nawet o tym nie wie i mu do głowy nie przyszło, że nie masz kasy skoro robisz jakieś szopki, nie dojadasz i w ogóle :o Jesteś nienormalna

Gość gość
a co to za związek, jak nie umiecie rozmawiać o podstawowych sprawach?? zachowujecie sie jak 15latki, oboje :o:o

Gość gość
Moze to wina wychowania,bo ja wiem.Od malego mialam pakowana do lba zasade nr1,NIKT Z TWEGO DOMU NIE MOZE WYJSC GLODNY.Badz goscinna,kulturalna,poczestuj..Chlopak nigdy nic nie przyniosl.Do Niego nie chadzam,bo ojciec pije i w blokach startowych czeka 5rodzenstwa,ktora walczy o jedzenie niczym o sztaby zlota.Moze temu taka jestem,bo On zyje w takim domu.Poza tym..Jezu,no nie umiem byc "kielbasiana" blachara i walnac-kup cos na chleb..

Gość gość
no to zerwij :) Będziesz miała kasę a facet uwolni się od nienormalnej kretynki. Bo to nie ma sensu, on nie będzie nic wiedział, do niego z uśmieszkiem dasz obiadek a potem będziesz się żalić, że Cię objada a Ciebie nie stać. Nie umiesz rozmawiać to nie umiesz być w związku więc daj se siana dopóki się nie nauczysz

Gość gość
Nich zamieszka z Toba ,wywal rachunki no stoł i powiedz, dupci masz gratis a na reszte niwyrabiam na zeszt w sklepie niechcą dac i tyle ,powinen sie zawstydzic ,jak nie to kopnij Ferdka w d**e:-)

Gość gość
Wg mnie to prowo ... sama mam chlopaka, ktory zawsze odmawia jedzenia i glupio mi, bo nie chce by byl glodny, albo sam robi zakupy i gotuje...a gotuje swietnie...czuje sie jakbym go wykorzystywala

kiełbasiana blachara? No to wart pac pałaca. Ty nie powiesz, on się nie domyśli :D

Gość gość
A pewnie jak jej da w mordę to jej głupio będzie zaprotestować :D Względnie jak mu się chce seksu to nie ważne czy jej się chce bo przeciez mu głupio odmówić!

Gość gość
Provo tylko dlatego,bo u Ciebie jest inaczej?Dobra,nie bylo tematu.Nie pisalam po to,by czytac obelgi.Pytalam jak to jest u Was i sadzilam,ze dezaprobate mozna wyrazic bez inwektyw.Zly adres,spadam.

Gość gość
u nas jest NORMALNIE!! a ty hodujesz u siebie patologie, wiec z czym to ma sie spotkać jak nie z obelgami??? :o

Gość gość
"Z czym to ma sie spotkac,jak nie z obelgami"..Z kulturalna reprymenda,jakas rada,uwaga..Grzecznie spytalam..Obelgi w stosunku do obcej osoby,ktora grzecznie o cos spytala,to nie patologia?

Moim zdaniem albo facet jest wybitnie niedomyślny, albo jest cwany i skoro trafił na idiotkę, która za jego towarzystwo płaci seksem i żarciem to ją wykorzystuje do oporu :o Obstawiam to drugie. Można to łatwo sprawdzić :) powiedz mu w cym problem i niech daje kasę na 3/4 zakupów żywieniowych bo zje więcej niz Ty, albo niech spada

Gość gość
kulturalnej reprymendy można by udzielić przy bardziej skomplikowanym problemie - Twój jest po prostu dziecinny!!! jest tak dziecinny, że tylko obelgi przychodzą do głowy ....:o

Gość gość
Jesteś głupiutka, że dajesz się tak naciągać i musisz być chyba szpetna, skoro nie potrafiłaś poderwać mężczyzny z klasą i kasą, a wzięłaś sobie facecika, który ma wszystko co mu potrzeba za darmo, czyli dupczenie i żarcie. Gratuluję i dziękuję, że jednego pajaca mniej w obiegu.

Gość lena111111112
Daj spokój, nie słuchaj tych komentarzy, że wykorzystywacz itd... Podejrzewam, że on po prostu nie zdaje sobie z tego sprawy. FACECI NAPRAWDĘ NIE SĄ DOMYŚLNI !!!! Jak mu nie powiesz wprost, to on naprawdę sam nie zakapuje. Wiem co mówię,sama to przerabiałam z moim mężem. Tak więc szczera rozmowa na pewno pomoże, jeśli się kochacie, to problem jest do rozwiązania.Pozdrawiam;)

Gość they say
kup sobie łasice :) tańsza, polecam

Gość gość m
"Nie domyśla się" - dobre sobie. Zwłaszcza jeśli wychował się w biednej rodzinie, to nie tyle się domyśla, co doskonale wie, że jedzenie kosztuje i że można na nie nie mieć pieniędzy. Wykorzystuje sytuację ile wlezie i tyle w temacie.

Gość gość
Tak,jestem tak szpetna,ze mam odruch zwrotny,ilekroc spojrze w lustro,lepiej Ci?To sie ciesze,kolego z klasa,ktorego wielbia za kase.Co do problemu,pisalam na poczatku,ze jest blahy,ale to nadal nie powod do obelg.Narta

Gość gość
Nawet czytać ze rozumieniem nie potrafisz - przecież to napisała kobieta, która jest wdzięczna, że przygarnęłaś takiego faceta, więc jest jednego ślimoka mniej w obiegu.

Gość gość
z******e głupią k****,niech ma!