Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

cnotliwa zona

Polecane posty

jak to jest. facet szuka sobie porządnej, szanującej się kobiety na zobe, najlepiej cnotliwej, apotem po slubie zaczyna narzekac, ze zonka mu udziela seksu. I czego taki typ się spodziewal? Ze jak się z nia ozeni, to zaraz jego zona zamieni się w demona seksu? przecież chciał cnotliwej, wiec glupota jest oklamywac się, ze wlasnie dla niego ona się zmieni. To chyba bardziej stan umysłu i wpojonych zasad niż chcenie faceta. Potem taki jeden z drugim jeczy ze ma mało seksu i zaczyna zdradzac, a przecież WIEDZIALY GALY CO BRALY !!! wcale mi nie zal takich facetow, którzy narzekają na brak seksu w malzenstwie, bo przecież swiadomie szukali sobie cnotki, wiec teraz maja czego chcieli !

Gość gość
A ty Zuzia mężatka?

nie cnotliwej tylko takiej która będzie uprawiać sex tylko z nim no bo przecież już się kochają

Gość gość
jakie parcie? rzadko kto ma parcie na dziewice wiekszosci to nie interesuje, jak już jesteś w związku i się kochacie to dla niej i dla niego poprzedni partnerzy nie mają znaczenia przynajmniej wśród zdroworozsądkowych ludzi

można by powiedzieć to samo w druga strone...taki używany facet, to tez żadna radocha. Ale jak używany facet szuka dziewicy, to uważam, ze to chore..... Normalny człowiek patrzy przez pryzmat serca, a nie przez pryzmac blonki.....przynajmniej ja tak mysle, ale dla wielu facetow wyznacznikiem jest cnota, a potem wrzask, ze tak trzymala ta cnote, ze teraz i mężusiowi udziela seksu....no bo przecież miała wpojone, głowinie przez facetow ze sex to zlo i grzech

Gość gość
Zuźka nie wiem w jakim środowisku się obracasz ale chyba za dużo kafe sie naczytałaś:-P

Gość gość
Twoje spostrzeżenia są trafne ale dotyczą tylko tych z neta:-D

w srodowisku mało polskim, ale jak czytam wypociny zonatych facetow, ze zona udziela seksu, a potem wychodzi ze szukal seee cnotki, to smiac mi się chce. ogolnie przyznaje, ze kafe to patologiczna stronka....same prawiczki tu siedza i faceci ze skrzywionym przez p***osy swiatopogladem. tak się pytam z ciekawości i musze dodac do swej ostatniej odpowiedzi, ze wmówiono tym kobietom ze tylko sex uprawiany przez kobiety jest zlem i grzechem.....a facetowi wolno....niezle niezle....sredniowiecze i islam pelna para

Gość gość
Spoko Zuźka wmówiono im bo wychowało je pokolenie bogobojne- komunistyczno- pokomunistyczne. My już tak nie wychowujemy a jak widać są też tacy co sami myślą;-)

Gość gość
i im to się wydaje dziwne jak Tobie za kilka lat już nie będzie takiego zacofania:-)

mnie to nie oburza, ale wrecz niedowierzam, ze jeszcze sa takie zacofane buraki na tym swieci, ze mierza kobiete po jej błonce....niczym muslimy.... na szczęście ja od takiege buractwa jak najdalej.... nie mamochoty zadawać się z hipokryta

Gorąca, a kto tak twierdzi? Kto chce niech się grzmoci, tylko hipokryzja w tych, którzy się grzmocą i chodzą co niedziele do kościoła od to... w innym przypadku. Jeśli masz ochote czemu nie? :-)

Czuję się wywołany do tablicy. To nie jest tak, że szuka się dziewicy. Szuka się dziewczyny z zasadami, mającej cel życiowy zbieżny z moim. Według Twojej nomenklatury wszystkie moje dziewczyny (było ich 5) z wyjątkiem jednej były cnotki. Jednak z tą rozumieliśmy się najlepiej. Ona obiecywała seks po ślubie. Na początku po ślubie nawet próbowała się kochać ale zawsze była tak spięta, że nic z tego nie wychodziło. Zawsze ją bolało. Dopiero jak lekarka powiedziała jej , że dziecko teraz albo nigdy przestało ją boleć i zaszła. Potem trzy lata totalnej posuchy i produkcja drugiego, krótki okres seksu i znowu posucha

Gość gość
skad jestes? region?

aha...czyli dziewica ma zasady, a nie dziewica juz ich nie ma? wraz z utrata dziewictwa przestaje mieczasady? faceci sa jednak głupsi niż ruskie normy przewiduja. i proszę doświadczony to jawny przykład, jak to się za zone bierze dziewice....jak trzymala powiedzmy do 27 roku zycia, to paniwie nie ludzcie się ze z takiej potem okaze się demon seksu. widocznie miała powod ze tyle trzymala. może jakies leki, ograniczenia a może wpojone zasady...tak wiec....wasz wybor...haha

Gość lu lu
Gorąca Zuzia teraz to są takie dziewice, które rżną się w d**ę i w usta , także błona nie zawsze mówi o kobiecie , która nigdy nie zaznała seksu.

Gość adamon
Zuziu Gorąca chłopy tak mają, swojego nie da a cudze użyje i jeszcze obgada.

Gość jajajaaaAa
A ja byłam dziewicą dla mojego męża - on też nie miał innej przede mną. Po ślubie wszytko się zmieniło. 8 lat po ślubie a my kochamy się z mężem nie raz po 3-4 razy w ciągu dnia. Ale my to takie typy, że na samą myśl, że ktoś by dotykał partnera poza nami - robi nam się niedobrze.

Gość adamon
Zuziu a Ty myślisz że gdzie indziej to chłopy inne? Zawsze to ta inna cipka lepsza od swojej no a ta swoja to zawsze na podorędziu nie ucieknie.

Gość Orginal light
wielki szacun Zuźka 😘 pierwszy Twój wpis powalił mnie na łopaty, jak dla mnie kwintesencja "męskiej głupoty ślubnej" opisałaś :D

tak poczytałam kilku zalosnych zonkosi i mnie natchnelo....idioci sami nie wiedza czego chcą a potem zgrzyt zebow. A yak w ogole to mam wrazenie, ze większość facetow zeni się tylko i wyłącznie dla seksu, a nie po to, żeby stworzyć tzw rodzinna wiez. faceci sa zalosni!