Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55675849

Czym może być spowodowany totalny brak powodzenia u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Poznasz Kogoś kiedyś zupełnie niespodziewanie ;) możesz mi wierzyć i nie gniewaj się ale jesteś jeszcze naprawdę bardzo młoda ja w wieku 22 chyba nawet na poważnie nie myślałam o chłopakach Nie jestem dziewczyna z okładki ale po 30 :););) coś się stało a może mam teraz ten błysk w oku i nadal nie wiem CO On we mnie widzi a coś widzi dobrze 😘 pozdrawiam 🌻

Gość gość
Nawet nie wiadomo jak śliczna dziewczyna może mieć w sobie coś co odrzuci każdego faceta przykład ? Moja koleżanka, 26 lat, cera nastolatki, figura modelki, z wyglądu taka sunia że łohoho a jest cały czas sam powód ? wiecznie zmierzła, wygórowane wymagania co do faceta, brak pasji hobby brak jakichkolwiek zainteresowań i brak oczytania w świecie.

Gość fhyfhyfhy
22 i nie myślałaś o chłopakach? to może po prostu opóźniona w rozwoju jesteś 🖐️

Gość gość
Ja zauważyłam że bardziej pociągam mężczyzn odkąd zaczęłam uzywać feromonów z pherowin.pl , kiedyś nie mogłam znaleźć sobie jednego faceta, a teraz mam kilku do wyboru:)

Gość gość
A ja używam feromonów do przyciągnięcia mężczyzn ( ze sklepu http://pherowin.pl) i chwalę sobie ich skuteczność. Widzę że naprawdę mierzą mnie wzrokiem i podobam się im.

Gość gość
Mam tak samo jak autorka i też grube łydy i brak cyców, tylko, że u mnie głos w głowie od zawsze mówił że faceta to mieć nie będę

Gość gość
głos w głowie od zawsze mówił że faceta to mieć nie będę to nie twój głos tylko demonów głos i to z powodu grzechów dopuki nie bedziesz blisko Boga to marne widoki