Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorkatematuuuu

Przyjazd chłopaka jak przekonać mamę

Polecane posty

Gość gość
17 letni wór na spermę :O Jak urodzę córkę, to ją oddam. Nie chcę k***y w domu :O

Autorko, nie mam zamiaru obrażać Cię jak niektórzy tutaj, w ogóle nie powinnaś zwracać uwagi na takich ludzi. Ale prawda jest taka, że jesteś jeszcze za młoda na spanie z chłopakiem w jednym pokoju i to jeszcze w domu rodziców. Postaw się na miejscu Twojej mamy, nie sądzisz, że może się czuć niefajnie w takiej sytuacji? Jesteś tak naprawdę jeszcze dzieckiem.

Gość pdljdlksajdsjdsjla
Ja też miałam chłopaka od 15 roku życia, myślałam o seksie, ale nigdy, przenigdy nie poszłabym się k***ić w takim wieku. Seks ok, ale w swoim własnym mieszkaniu i po wypłacie, bo na dziecko to ja będę robić, a nie moi rodzice i 15 letni dzieciak :O

Gość Autorkatematu
Gość Dokładnie, szalona miłość, bardzo dużo wspomnień :) U nas w kraju 16 latki współżyją, jesteś w mniejszości która czeka aż dorobi się własnego mieszkania, znajdzie jakąś porządną prace, a i to niewielu się udaje. Chyba po coś jest antykoncepcja... Ja mam mieszkanie (tak, tak od rodziców), pracuje (nie jako d****a bo zaraz będą pewnie takie docinki) i uczę się, chłopak już pracuje, rodzice są w bardzo dobrej sytuacji materialnej, w razie wpadki utrzymali byśmy dziecko, ale napisze jeszcze raz, nie wpadniemy bo zabezpieczamy się.

I co z tego, że 16latki już współżyją, uważasz to za normalne? Bo ja nie, sorry. Nie mówię, że nie interesowałam się chłopakami w tym wieku, ale.na pewno nie seks był mi w głowie :/

Gość Autorkatematu
Tak, normalne. Wiek przyzwolenia w Polsce to 15 lat. Ja współżyje od 15.5 roku :P Z tym samym chłopakiem. I nigdy nie przeżywałam tego co inni rówieśnicy np. ciągłe zauroczenia, zakochania, wzdychania do piosenkarzy.

Gość gość
ja tam się cieszę, że byłam normalną nastolatką, która wzdychała do swoich platonicznych miłości a o seksie nie myślała... nie masz się czym szczycić autorko, naprawdę :o 🖐️

Gość Autorkatematu
Nie szczycę się.

Współżyjesz od 15,5 roku życia - faktycznie masz się czym chwalić :P mów co chcesz, ale to nie jest normalne i to, że ktoś nie współżyje w tym wieku to nie znaczy, że ma jakieś niedojrzałe związki, a z zauroczeń piosenkarzami czy aktorami wyrosłam w w wieku 11 lat ;)

Gość gość
swoją drogą jakim cudem Twój chłopaczek może opuścić szkołę na kilka tygodni?

Gość Autorkatematu
Pisałam, że pracuje i ma 20 lat.

Gość gość
A p*****l sie z kim chcesz:D

Ja p*****le, jaka patologia. Tata za ścianą, mama też a córka połyka spermę małolata i to za ich przyzwoleniem. Świat się kończy, jak już ojciec ma w d***e swoją córkę i nie przeszkadza mu że się pieprzy jak stara szmata, to znaczy że świat rzeczywiście już zobojętniał na wszystko, tym samym zdziczał. Cywilizacja białych coraz bardziej upada, jest już wręcz w rynsztoku.

Autorko, pochwal się w szkole swoim koleżankom i kolegą jak ciągniesz gałę, a jeszcze lepiej nagraj to i wrzuć do netu.... Tam pełno takich amatorskich filmików.

Gość Autorkatematu
BSA Ja przynajmniej nie byłam bita w dzieciństwie, to się nazywa patologia, a podobno Ciebie bito? Nie dziwie się, że jesteś skrzywiony psychicznie i emocjonalnie. Widzę, że musiałam wcześniej uderzyć w Twój słaby punkt:)

Nagraj film jak się bzykasz i mi wyśli, chyba nie powiesz że się wstydzisz swojej miłości. Twój tata pewnie też chętnie poogląda swoją córkę w akcji.

Niezapomnij dobrze cipki wygolić, bo twój chłopak będzie niezadowolony.

Gość Autorkatematu
Kłamałam, zamierzam się kochać z chłopakiem i dołączy do nas mama i urządzimy sobie trójkącik. Tak naprawdę to mam 15 lat a dziewicto straciłam w wieku 10 i co zazdrościcie ??? buahaha

Gość Autorkatematu
BSA Współczuje dzieciństwa. Nasienie całkiem rzuciło Ci się na mózg "prawiczku", a o moją cipke to już się nie martw, każdy lubi co innego, Ty w tej kwestii masz mało do powiedzenia.

Gość Autorkatematu
No właśnie zboczeńcu buahaha ale ci dogadałam buahaha ale jestem mądra buahaha lubię ostro uprawiać sex buahaha no i czeka mnie trójkącik ją-chłopak-matka

Gość Autorkatematu
Nudne, ale nawet śmieszne te Twoje podszywy ;)

Gość gość
Proszę się nie podszywać buahaha ostra ze mnie suk'a.

Gość kussssssssksssss
Kazdy mierzy swoja miara hahaha czyli ci co wyzywaja ciebie autorko od roznych pewnie sami tacy sa albo byli jakmis infantylnymi nastkami albo niedojdy zyciowe, nawet nie przejmuj sie takimi :p Ja tez praxowalam i uczlam sie w twoim wieku, z czystej ciekawosci gdzie pracujesz? Fajna dziewczyna z ciebie serio

Gość Autorkatematu
Różnie :) Jako fotomodelka przez krótki czas, tancerka też, epizod w Macu, kelnerka, dorywcza praca za granicą, aktualnie udzielam korków i pomagam w firmie taty ;) Takie bzdety.

Gość Autorkatematu
I jeszcze hostessa.

Gość gość
i jeszcze jako dziewczyna na telefon i w agencji towarzyskiej!

Gość Autorkatematu
Bardzo śmieszne:P

Gość autorkatematu
teraz staram się o posadę modelki w reklamie bielizny

Gość Autorkatematu
Ogólnie to jestem otwarta na propozycję prace wszelakiej, pod warunkiem że będzie dla mnie przyjemna.

Gość gość
skoro piszesz że masz dopiero 17 lat to jesteś jeszcze dzieciakiem.I uważasz że jeśli prześpisz się z nim,to potem będzie ciebie szanował.A co będzie jak zajdziesz w ciążę a on ciebie zostawi ? pomyślałaś o tym. wiesz jaką przykrość zrobisz rodzicom.A co o tobie pomyśli bóg.? - zastanawiałaś się nad tym.. chyba nie. sporo młodych przekonało się poniewczasie że stosunki przedmałżeńskie wywołują gorzkie rozczarowanie. jakie pociągają za sobą skutki ? poczucie winy i utratę szacunku do własnej osoby. OTO co powiedział 17- letni DENNIS... ,, KOMPLETNIE się zawiodłem - wbrew oczekiwaniom nie poczułem żadnego upojenia czy przepływu miłości. JASNO za to uświadomiłem sobie popełnione zło. BYŁO mi strasznie wstyd, że nie zapanowałem nad sobą". KORZYŚĆ będziecie mieli oboje,bo szacunek zdobędziesz jego,i swoich rodziców.