Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zamrozic syrop

Polecane posty

Gość gość

Troche dziwne pytanie, nawet w googlach nic konkretnego nie znalazlam. Moze ktos z was wie. Mam taki syropek z apteki na bazie miodu i akacji i ledwo go otworzylam a juz genialnie pomogl mojemu dziecku na kaszel i bolace gardlo. Tak sie zastanawiam czy reszte mozna zamrozic w porcjach na przyszlosc bo jak wiadomo taki otwarty syrop za dlugo nie postoi chyba do miesiaca mozna go trzymac otwarty. To jest syrop z naturalnych skladnikow plus jedna jakas substancja konserwujaca.

Gość patrycja12
ch​uj wie :)

Gość gość
nie ryzykowałabym. aż tak sknerzysz? ja powyrzucałam ostatnio wszystkie ponapoczynane syropy po moim smyku, każdy zużyty do połowy. wyrzuciałam ich z 15.

Gość gość
swoją kupę zamroź na czarną godzinę---jak mąż straci pracę i będziecie mieli finansowy dołek to będzie jak znalazł na obiad na kilka dni🌻

Gość gość
Juz nie mozna normalnie zapytac. Same idiotki na tym forum :O

Gość gość
wydaje mi się, że nie można :O a jak to syrop - tak przez ciekawość ? bo moje dziecko właśnie coś łapie..

Gość gość
zapytaj w aptece, tam powinni wiedziec czy składniki zmienią właściwości po zamrożeniu i ponownym ogrzaniu; kończyli w końcu farmację :)