Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY SĄ TUTAJ MAMUSIE KTÓRE ZARABIAJĄ ROBIĄC ŻELE np

Polecane posty

Gość gość

? Chciałabym się dowiedzieć, czy jest sens coś takiego robić na zarobek dodatkowy? W tym momencie jestem na macierzyńskim i tak myślę nad powrotem do tego. Kiedyś pracowałam w gabinecie i robiłam paznokcie żelowe. Posiadam sprzęt, wszystko co trzeba i tak się zastanawiam i zastanawiam.... Co byście mi poradziły?

Gość 123mama123
jestem za, moja koleżanka tak sobie dorabia:) bierze taniej niż w salonie i ma duzo klientek:)(dla porwnania u mnie w miescie w salonie 100 ona bierze 60zł)

Gość gość
jesli masz na to czas i klientki to pewnie

Gość mamaiżona
jasne,ze tak:)

Gość gość
Moja koleżanka założyła własną DG stylizacja paznokci + doczepianie rzęs i pracuje tylko w taki sposób i nie narzeka.

Gość too ja autorkaa
Klientki na pewno będę miała, a do tego to działa jak poczta pantoflowa klientka ma koleżanki, a te koleżanki mają swoje koleżanki itd;) Myślę, że moja cena też nie będzie jakaś niedostępna. U mnie w mieście żele u rąk- 60 zł, ja zrobię za 40 zł, u stóp też 60, ja zrobię za 40 zł. Chciałabym to robić, ale potrzebuję jeszcze takiego bodźca, natchnienia, w formie właśnie takiej...żeby ktoś odpisał mi na forum co o tym sądzi.

Gość too ja autorkaa
Kochana o rzęsach też trochę myślałam, bo w moim mieście naprawdę nie słyszałam nawet żeby ktoś robił, Może za jakiś czas skusze się na jakiś kurs. Ale na razie te żele są na pierwszym miejscu.

Gość gość
nie widze najmniejszego problemu, dzialaj :)

Gość gość
Oczywiście, że działaj 🖐️

Gość 123mama123
nie wiem jak jest u Ciebie w miescie, ale u mnie dziewczyny, ktore robily żele i akryl przeszły na hybrydowy(w tym ja:)), pomyśl i o tym:) nie niszczy tak płytki paznokcia i naturalnie wygląda:)

Gość too ja autorkaa
O hybrydach nawet nie myślałam, musiałabym zrobić kurs... Oólnie ciężko jest z hybrydowym czy nie aż tak?

Gość 123mama123
nie, jak widze, jak dziewczyna robi, to nie jest trudne:) sama bym sobie zrobiła, ale tylko u 1 ręki heh:D, czyli prawą ręką u lewej odwrotnie nie ma szans, bo moja lewa jest naprawdę lewa:D

Gość too ja autorkaa
Muszę poczytać w internecie. Dziękuję. Więc chyba te żele pójdą w ruch. Każda złotówka się bardzo przyda. I jakoś trzeba będzie się rozreklamować.

Gość gość
O hybryda jak najbardziej :) Ta moja koleżanka fakt ma kursy, ale jak zaczynała to nie miała żadnych, sama się nauczyła i robiła bardzo ładnie i bardzo dobrze, więc kurs był jej niepotrzebny, ale to wiadomo jak jest.

Gość 123mama123
dasz ogłoszenie do lokalnej gazety lub na forum swojego miasta i bedzie ok:)

Gość too ja autorkaa
Chyba tak zrobię z tym ogłoszeniem. U mnie jest fajnie, bo miasto nie duże i większość osób się zna. To już jest plus.

Gość gość
od żeli i akryli sie odchodzi teraz wlaśnie najczęściej robi się hybrydy pracuję w gabinecie i nie jest to trudne wysarczy żeby mieć lakiery dobrej firmy i nie potrzeba żadnych kursów ja pracuję na cnd shellac trochę drogie ale warto ładnie się trzymają i super połysk

Gość too ja autorkaa
Wiele moich znajomych, koleżanek robi właśnie żele. O hybrydach słyszałam rzadko... nie wiem, nie wiem. Wydaje mi się, że żele cały czas się robi. Nie mieszkam w Warszawie, gdzie co trend to zmiana bezpowrotna;)

Gość 123mama123
ja tez nie mieszkam w Wawie:) male 60tys miasto

Gość too ja autorkaa
Moje 20 tysięczne;) Powiem tak, jak ruszę z żelami i jakoś mi się uda, tzn będę miała klientki...I one same zasugerują, że powinnam też robić manicure hybrydowy to się za to wezmę;)

Gość gość
A moge spytac ile zarabialabys netto przy tej stawce 40/paznokcie? I ile trwa zrobienie jednych?

Gość gość
Latwo mozna przeliczyc 40 zł w zaleznosci ile bedzie miala klientek czy 2 czy 5 czy 20 na miesiac.

Gość gość
zele u rąk robi się do 2 godzin, czyli na czysto wychodzi autorce np 20 zł/ godzine. Tak czy siak raczej sie oplaca

Gość gość
ja robie bez kursu, jestem na wychowawczym i bardzo sie ciesze, ze to robie. Powodzenia.

Gość gość
moja znajoma ma 5-6 klilentek tygodniowo, bierze 50zł wiec ma 250-300 na tydzien, ok 1200 na m-c, calkiem spoko kasa + macierzyński+meza wyplata, polecam:)

Gość gość
ja też działam ostro ;) Mam dwójkę dzieci już takich samodzielnych więc mi tak nie przeszkadzają , a dłubie non stop w domu przy tych paznokciach . W między czasie zrobiłam sobie kurs paznokci od podstaw w szkole Select. szkolenie oki...nie mam za bardzo do czego sie przyczepić z wyjątkiem głośnej muzy na recepcji :)). Dostaliśmy też rabat na produkty bo współpracują z firmą Mollon - która jest naprawdę niczego sobie.

Gość gość
A na jakich zelach pracujecie? Czy mozecie polecic jakies dobre ale niedrogie? Czy ktoras ma doswiadczenia z zelami modena nails?

Gość nóweczka83
Cześć Dziewczyny, tak czytam i sie nad jednym zastanawiam, czy zakladacie jakas dzialalnosc czy tak po prostu robicie w domku i kasa leci. Ja z tych strachliwych i boje sie ze mnie ktos podkabluje jak sie zaczne oglaszac tu i tam- ze nieopodatkowane sa te zarobki itp. :( ?