Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pocieszcie plisss

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko 3lata od czwartku rano ma goraczke i prawie wcale innych objawow :-( Goraczka spada po podaniu Ibum i wraca jak lek przestaje dzialac. Bylysmy wczoraj u lekarza ale w sumie to nic nie wiemy. Lekarka podejrzewa jakas rozwijsjaca sie infekcje ale mnie szlag trafia bo to ani sie nie poprawia ani nie pogarsza. Mala lekko pokasluje ale naprawde bsrdzo rzadko. Juz sama nie wiem co myslec. Smutno mi.....

Gość angelusdominus
wiesz co trudno mi doradzic powiem jak bylo u nas od srody goraczka trudna do zbicia jak spadla a lek przestal dziala wracala zero innyh objawow lekarka mowi zeby bstwic na goraczke i wszystko w piatek wrocilismy do lekarza i okazalo sie ze angina. syn tez ma 3 lata dostal antybiotyk i jest dobrze

Gość gość
Ale moja mala noe skarzy sie na bol gardla i jak goraczki nie ma to jest zwawa, ma apetyt i ogolnie nikt by nie powiedzial ze jest chora. Dlatego tak sie martwie. W sumie to juz bym nawet chciala ta angine byle tylko nie zyc w tej nirwiedzy :-(

takie zawieszenie między zdrowiem i chorobą bywa męczące. Dlatego ja bym na Twoim miejscu spróbowała leczyć tak mało inwazyjnie- na pewno nie zaszkodzi a może pomóc

Gość gość
W sumie to poje ja sokiem malinowym z woda i niczym wiecej bo syrop z cebuli to na kaszel a ona prawie wcale nie kaszle. Nie wiem co zrobic bo Ibum moge podawac jej tylko 3 dni czyli dzisiejsza noc jest ostatnia. Co jutro zrobir jak jej ta goraczka nie zejdzie ?

Gość angelusdominus
mój synek tez nie skarzyl sie na bol gardla na nic tylko goraczka...

Gość gość
Dlaczego ibum tylko 3 dni? Na ulotce nawet chyba o 10 jest napisane. Moja 3latka tak chorowala wiosna. Skonczylo sie podaniem antybiotyku. Poza goraczka przez ponad tydzien niby nic jej nie bylo. Lekarz stwierdzil infekcje bakteryjna.

Syrop z cebuli możesz dać na wzmocnienie- wciśnij tam jeszcze czosnek i miód. DO tego lipa jest świetna na przeziębienie a gorączkę doskonale zbija herbata z czarnego bzu.

Gość gość
Ibum forte do 3 dni :-( no dobra musze czekac na inne objawy albo na wizyte w poniedzialek

Gość gość
HA! dziś już po gorączce, nic się nie wykluło, wysypki brak, i pustka w głowie.. co to było do jasnej cholery???

Gość PaniGruszka
U mnie córka( ok 3 l)gorączkowała 2 dni i wyszyło ze zapalenie dróg moczowych .

Gość gość
a czy córka narzekala na ból jak siusiała? Moja nie ale może nie zawsze przy zakażeniu pojawia się bolesność przy sikaniu...hmmm????

Gość PaniGruszka
Nic ja nie bolało. Pediatra mowila ze czesto jak jest wysoka temp a dziecko nie kaszle i nie ma kataru to może być zapalenie dróg moczowych .

Gość gość
hmmmm muszę zatem zrobić jej badanie moczu