Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rocznica slubu

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam 26 rocznicę ślubu, mój mąż oczywiście o tym nie pamiętał, ale o osiemnastce bratanicy to i owszem, co o tym myślicie.

Gość gość
Czy wasi mężowie też tak się zachowują

Gość gość
zdarza się,mój mąż jest zapracowany często pyta jaki dziś dzień,który,zwyczajnie nie pamięta chyba że mu powiem za kilka dni jest to czy tamto,o 18 pamiętał bo pewnie kilka dni wcześniej ktoś mu o tym przypomniał. Moj mąż w tym roku zapomniał o swoich imieninach,przyszedł po pracy a tu goście,rzucił witam wjitam do salonu i umyję sie i już do was dołączę,wchodzę za nim do łazienki z czystą koszulą a on tak"Mycha ja przepraszam,ja widziałem że wczoraj coś upiekłaś i pichciłaś udawałem że nie widziałem bo nie chciałem się przyznac że znów nie pamietam, ale nie mogę sobie przypomnieć co dziś jest,twoje urodziny,rocznica czy co strasznie mi wstyd,co dziś za święto?" A to JEGO imieniny. Niektórzy zwyczajnie nie pamietają dat.

Gość krata bez kraty
ja miałam w lipcu rocznice 20 lat a moj chyba do dzisiaj tego nie zauważył

Gość gość
ja myślę, że po prostu nie chcą pamiętać, bo mają nas w nosie

Gość blondyna 333
Ja nie rozumiem, że to on ma tylko pamiętać. To jest święto wspólne. Nie jakieś imieniny czy urodziny, kiedy czekamy na prezent czy życzenia Ja z moim mężem ustalamy razem. Np. za miesiąc mamy rocznicę więc musimy zorganizować sobie wolne w pracy, bo wyjeżdżamy, albo będziemy świętować w inny sposob.

Gość gość
Jak miałaś 26 rocznicę ślubu, to miałaś zrobić kolację ze świecami i kupić fajne wino i bieliznę dla siebie księżniczko!!!! Rozumiem, że facet Twój z********a od rana do nocy!! a Tobie się po prostu nudzi!!! Ja z*********m od rana do wieczora i nie mam pojęcia jaki dziś jest dzień!!, tym bardziej kto się urodził, kto ożenił!! Czasy mojej babci już minęły, ona znała wszystkie daty zaślubin, urodzin i kto kiesy umarł!!

Gość blondyna 333
Fakt takie czasy, ja sama czasami zastanawiam się w środku tygodnia jaki dzisiaj mamy dzień. Dlatego mój mąż uprzedza mnie wcześniej o jakiejś okazji do świętowania, bo mamy napięte grafiki.

Gość gość
dokładnie jak ktoś tyra od rana do nocy to ostatnie o czym myśli to kieeedy mamy rocznicę ja nie mam czasu z synem w piłkę pograć,robi to moja żona,ale żeby ona mogła mieć dla niego czas ja zapier...... wiecej ona też ale 8h i ona jest moją sekretarką,przypominaczką,księgową,kumplem po pracy,organizatorką naszego życia,i nigdy ale to nigdy nie strzeliła focha o to że i tak o czymś zapomniałem,albo spóźniłem,albo zasnąłem a mieliśmy jechać do kina. Trochę zrozumienia, jesteś zbyt roszczeniowa. Albo nie kochasz go tak jak powinnaś.