Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekamilkae

sikam krwią co sie dzieje

Polecane posty

sikam znowu krwią , rok temu też sikałam o tym czasie też sikałam, ale samo przeszło, co sie dzieje ? dodam ze teraz zaczęłam od 2 miesiecy brac tabletki anty, ale chyba nie ma nic związanego z tym .

Gość gość
zapalenie pęcherza. Do lekarza po Furaginum albo antybiotyk

Gość gość
powazne, lec do lekarza. a nic cie nie boli, nie piecze?

Gość gość
widać że długo zwlekałas z pójsciem do lekarza. A na pewno miałaś duże parcie na mocz wcześniej i problem z wysikaniem się. Idź do lekarza bo jak bakterie się rozmnożą to zaatakują też nerki i wtedy ból nie do wytrzymania i niebezpieczne bardzo

Gość gość
a jestes pewna, ze to krew? ciemne zabarwienie moczu moze swiadczyc o zatruciu toksynami

Gość gość
no to jeśli to nie boli ani nie piecze to na pewno nie pęcherz. A to nie jest po prostu okres? Bo jeśli nie to tym bardziej do lekarza, bo skąd niby ta krew? Z tabletkami bym tego nie łaczyła. Bierzesz jak nalezy?

tak biorę jak należy te tabletki anty, w tamtym roku o tym czasie też mnie złapało i sikałam krwią , wtedy myslałąm ze mnie po prostu zapalenie złapało . ale się wróciło . to też nie okres , a tabletki biorę regularnie rano . wiec nie wiem co sie dzieje..

Gość gość
A moze masz cos z nerkami ? Na pewno to zly objaw. Sprawdz w necie

Gość gość
a może jadlas buraczki ktore zabarwiaja mocz

z nerkami no nie wiem , ale nie powinno. czytam na necie i nic , bo wszędzie wyskakuje " sikanie krwią i niesamowty bół" a mnie nic nie boli !;/

Gość gość
masz krwiomocz, co jest niebezpieczne, więc przestań szukać diagnozy na kafe, a rusz d**ę do lekarza, bo to nie żarty

Gość gość
sama wiesz, że normalne to nie jest więc zbadaj mocz i do lekarza z wynikami. Albo do lekarza który wyśle cię na badani moczu i sprawdzi co się dzieje. Nie czekałabym az samo przejdzie. Hmm ale skoro bierzesz tabletki 2 miesiąc dopiero, to może po prostu plamisz jak to zwykle bywa przez pierwsze 3 miesiące? Ale na pewno badanie moczu nie zaszkodzi

Gość gość
Oczywiscie ze tak. Od buraczkow moze sie zaczerwienic mocz

Gość gość
Ale pisalas ze rok temu tez tak mialas. Wiec miejmy nadzieje ze wtedy tez jadlas buraczki.

Gość Kondrat Walen_Rod
To tak ja w tym dowc***e o facecie co mu jądra gniły, a po amputacji okazało się że to dżinsy farbowały.

Gość gość
czyli wkręciłaś nas nieźle. Napisałaś że sikasz krwią a nie że zaczerwieniony mocz masz :( I przez takie durne wkręty nikt potem nikomu nie pomoże bo będzie myślał że to następne prowo :(

Ja po buraczkach zawsze sikam na czerwono. I uwielbiam buraczki. Kiedyś pewna pielęgniarka mówiła mi, że jest jakiś preparat ziołowy, po którym sika się na niebiesko. Wie ktoś jak to się nazywa? Bo ja bym chciał tak na niebiesko, a w polączeniu z buraczkami na fioletowo. A w połączeniu z Furaginum na zielono i mam całą tęczę.