Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia wykańczają mnie nerwowo

Polecane posty

Gość gość

Już tego tygodnia chyba nie wytrzymam. Strasznie denerwuję sie podczas zajęć. Mam chyba nerwice.Pocą mi sie ręce i mam uderzenia zimna i gorąca. Wykończe się jak to dłużej potrwa. Nie mogę rzucić studiów, bo bez statusu studentki przed wakacjami praktycznie nie miałam szans na pracę. Nie wiem juz co robic. Nie wiem czemu tak reaguje na zajecia. Czasem tez chce zabrac glos, ale blokada we mnie jest silniejsza i siedze cicho cale zajecia.

Gość gość
do psychologa sie udaj a nie tu

Gość Lunatyk91
Miałem identycznie, później zacząłem ćpać amfę i mi przeszło. Trochę później zacząłem ją sprzedawać i przez 3,5 roku zarobiłem na studentach ponad 200 tysięcy. Rzuciłem studia. Brzydzę się sobą, nie idź moją drogą. :(

Gość gość
Myślę, że psycholog nic mi nie pomoże. Ja już tak mam od gimnazjum z tym denerwowaniem się w szkole. W trosce o zdrowie chyba muszę jednak rzucic te studia w p**du.

Gość gość
tez tak miałam, ale z czasem gdy zaczęłam wiecej imprezowac i palic trawkę przeszło, teraz jestem n 3 roku :)

Gość gość
Ja jestem zła na siebie że zachowuję się jak taka ciamajda, ale ciężko mi zmienić to. To juz za długo trwa, żeby zmienić to w 1 dzień.

Gość gość
To zmień zachowanie.

Gość gość K
U mnie na roku tez były takie tłumoki co to nawet odpowiedzieć na proste pytanie nie potrafiły. Niezły ubaw był.

Gość gość
W 1 dzień z nieśmiałej i znerwicowanej osoby nie stanę się przebojowa

Gość gość
Masz nerwicę lękową. Na to są leki. Wystarczy, że udasz się do psychiatry a on na pewno Ci pomoże. Mówię to z własnego doświadczenia:)

Gość gość
A jak wyglądasz? Jesteś atrakcyjna?

Gość gość
I nie kieruj się radami tych, co mówią Ci, że masz zacząć ćpać bo tym sposobem na pewno sobie nie ulżysz.

Gość gość
Najbradziej denerwuje mnie jak ktos na mnie patrzy. Wiem, że to chore, ale wtedy jak czuje sie nieswojo. Chociaz wiadmo, że miedzy ludźmi nie da sie tak, żeby nt na mnie nie patrzyl caly dzień. Nie mam kompleksow zwiazanych z wygladem. A i nie chce brac zadnych lekow, bo one nie pomogaja tylko tlumia objawy. To mnie nie wyleczy.