Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jaki odkurzacz na sier艣膰

Polecane posty

Go艣膰 Marita
Dnia 16.08.2019 o 22:08, Go艣膰 Iskierka napisa艂:

A widzia艂y艣cie ten nowy odkurzacz electroluxa聽PURE i9 ma bardzo fajny kszta艂t, testuje ju偶 dwa tygodnie i jestem zachwycona, w ko艅cu nie musz臋 biega膰 po ca艂ym mieszkaniu z rur膮 tylko odpalam i mog臋 pole偶e膰. 馃檪

podoba Ci si臋 on?聽馃槰聽jest brzydki przecie偶 strasznie聽馃槺聽a do tego g艂o艣ny聽馃槪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sandra
Dnia 16.08.2019 o 15:10, Go艣膰 Kukurydzka napisa艂:

w艂a艣nie zastanawiam si臋 nad tym modelem. masz opcj臋 + czyli z baz膮 clean?

Mam tylko nie napisa艂am plusa wy偶ej 馃檪 Ta baza to 艣wietne rozwi膮zanie, szczeg贸lnie jak ma si臋 du偶y dom. Gdy pojemnik zape艂ni si臋 podczas sprz膮tania to roomba jedzie go sama opr贸偶ni膰 a potem ko艅czy sprz膮tanie. A baz臋 raz na kilka tygodni opr贸zniam. Warto taki mie膰 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kr贸liczka

ja mam co prawda kr贸lika ale kica sobie wolno po dw贸ch pokojach, bo kr贸lik贸w nie wolno trzyma膰 non stop w klatkach i daje rad臋 moja trzyletnia roomba 681

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tamarska
Dnia 8.09.2019 o 16:02, Go艣膰 Kr贸liczka napisa艂:

ja mam co prawda kr贸lika ale kica sobie wolno po dw贸ch pokojach, bo kr贸lik贸w nie wolno trzyma膰 non stop w klatkach i daje rad臋 moja trzyletnia roomba 681

z roomb to ja mam np nowszy model bo e5 i w艂a艣nie te wa艂ki s膮 super do zbierania sier艣ci. ale to ju偶 nie o sam膮 sier艣膰 chcodzi, bo wg mnie w tych odkurzaczach najlepsza jest ich trwa艂o艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ElizaT
Dnia 23.09.2019 o 23:46, Go艣膰 Tamarska napisa艂:

z roomb to ja mam np nowszy model bo e5 i w艂a艣nie te wa艂ki s膮 super do zbierania sier艣ci. ale to ju偶 nie o sam膮 sier艣膰 chcodzi, bo wg mnie w tych odkurzaczach najlepsza jest ich trwa艂o艣膰

a tak samo dobrze radzi sobie z w艂osami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Florka

ja za to odradzam automaty xiaomi, masakrycznie dzia艂aj膮 馃槥 sama kupi艂am w艂a艣nie ze wzgl臋du na to 偶e mam zwierzaki i si臋 zawiod艂am 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tamarska
Dnia 26.09.2019 o 20:31, Go艣膰 ElizaT napisa艂:

a tak samo dobrze radzi sobie z w艂osami?

Mam w艂osy przed ramiona i bez problem贸w wszystkie wci膮ga. Czasem si臋 jaki艣 zapl膮cze na rolce, ale to bardzo rzadko si臋 zdarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jadzia

Zdecydowanie roomba, u nas smiga 980ka a po sier艣ci sladu nie ma聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ferajna

R贸wnie偶 mam ten pure i9 i fajnie si臋 sprawdza, mam kota wi臋c sier艣ci wsz臋dzie by艂o pe艂no a teraz czy艣ciutko, w aplikacji wszystko ustawi臋 i mam z g艂owy sprz膮tanie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kija

a widzieli艣cie t膮 roombe i7? Widzia艂am prezentacje na yt, odk艂adamy teraz na niego, robi mega robot臋 tymi szczotkami na d艂ugow艂osym dywanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣ka
Dnia 30.09.2019 o 22:37, Go艣膰 Florka napisa艂:

ja za to odradzam automaty xiaomi, masakrycznie dzia艂aj膮 馃槥 sama kupi艂am w艂a艣nie ze wzgl臋du na to 偶e mam zwierzaki i si臋 zawiod艂am 馃槥

Na zwierzaki to tylko roomba. Moja e5 艣wietnie zbiera z pod艂贸g sier艣膰 Kocura. Szkoda tylko 偶e na kanap臋 nie mog臋 jej postawi膰 馃槢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola

W media jest fajny odkurzacz tefala z funkcj膮 mopa. Przy codziennym odkurzaniu na spokojnie daje rad臋 馃檪聽Ja w艂膮czam go wychodz膮c do pracy i wracam do czy艣ciutkiego mieszkania 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SaraI

ja kupi艂am niedawno xiaomi, bo wszyscy polecali, i ja jestem nim baaardzo rozczarowana. mam dwa psy i strasznie sobie nie radzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WIka

Mam聽odkurzacz Pure Q9 , sprawdza si臋 super, bezprzewodowy, do tego ma fajn膮 dodatkow膮 szczotk臋 kt贸ra pozwala na sprz膮tanie np. kanapy. Jest te偶 bardzo cichy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwka

nie wiem jak z rura, ale ten automatyczny elektroluxa to najgorszy jaki spotka艂am, niski i nic nie zbieral tylko pcha艂聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marynia

My艣l臋 偶e idealnie sprawdzi si臋 odkurzacz pure Q9 bezprzewodowy, sier艣膰 zbiera jak szalony, a do tego ma szczotk臋 do mebli, wi臋c kanap臋 mo偶na bez problemu posprz膮ta膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka

Electrolux Pure C9 spokojnie daje rad臋 z moim psem i kotem - od sier艣ci po resztki 偶wirku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka

Electrolux Pure C9 spokojnie daje rad臋 z moim psem i kotem - od sier艣ci po resztki 偶wirku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klimkas

mia艂am xiaomi roborock i tragedia ze zbieraniem sier艣ci 馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaa

A teraz jest nowy Electrolux Pure Q9, 艣wietnie zbiera kurz i sier艣膰, no i tak cichutko chodzi. W dodatku ma oczywi艣cie mniejsze szczotki np. 偶eby by艂a mo偶liwo艣膰 posprz膮tania kanapy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja

Kochana, z do艣wiadczenia powiem, 偶e jak szukasz czego艣 co poradzi sobie z sier艣ci膮 to odkurzacz THOMAS Twin AquaWash Pet b臋dzie najlepszy. Kupi艂am go w media expert i jestem zachwycona, m贸j maluszek ju偶 ani troch臋 nie ma problem贸w z alergi膮 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jawita

Je艣li chodzi o wspomnian膮 firm臋 Thomas to polecam osobi艣cie inny model -聽'Amfibia Pet'. Mam go ju偶 jaki艣 czas, sprz膮tam systematycznie przy dw贸ch psach i widz臋 olbrzymi膮 r贸偶nic臋 je艣li chodzi o czysto艣膰 i psi聽zapach, kt贸ry jest nowelowany przez聽 filtr cyklonowy聽kt贸ry nawil偶a i przede wszystkim czy艣ci powietrze. Dodatkowo nie ma problemu z usuwaniem sier艣ci z pod艂ogi, tapicerki, dywanu i praktycznie ka偶dej powierzchni, trzeba tylko u偶y膰 odpowiedniej ko艅c贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaNowak

Bezpiecze艅stwo i higiena przy malutkich, zaczynaj膮cych raczkowac dzieciach jest dla mnie priorytetem. Dlatego zdecydowa艂am si臋 na zakup tego odkurzacza. Zachwalali go wszyscy znajomi a tak偶e rodzina. Nie 偶a艂uj臋. Ten robot sprawia 偶e nie martwi臋 si臋 o sier艣膰 psa na raczkach c贸rki. Polecam z ca艂ego serca!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dejka
Dnia 16.11.2019 o 13:59, Go艣膰 Martaaa napisa艂:

A teraz jest nowy Electrolux Pure Q9, 艣wietnie zbiera kurz i sier艣膰, no i tak cichutko chodzi. W dodatku ma oczywi艣cie mniejsze szczotki np. 偶eby by艂a mo偶liwo艣膰 posprz膮tania kanapy.聽

Kupowa艂a艣 go przez neta czy w sklepie? Mocno si臋 nad nim zastanawiam.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laminnka

ten electrolux jest przereklamowany! kupi艂am go w艂a艣nie z my艣l膮 o dw贸ch psach w domu - nie zbiera sier艣ci tylko rozmiata j膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z艂a999

na bank nie polecam roborocka! tragiczny je偶eli chodzi o zbieranie sier艣ci, a na tym najbardziej mi zale偶a艂o!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z艂a999

na bank nie polecam roborocka! tragiczny je偶eli chodzi o zbieranie sier艣ci, a na tym najbardziej mi zale偶a艂o!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelia

Do sier艣ci 艣wietnie sprawdzi si臋 roomba. Mam 966 i nie mam problem贸w z sier艣ci膮 kota. Bardzo dok艂adnie zgarnia wszystko z dywan贸w czy twardych powierzchni. Jak si臋 偶wirek rozsypie to roomba te偶 sobie z nim poradzi 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiewioorka

roomba ma przeciwbie偶ne szczotki gumowe, w mojej i7 takie s膮 i dobrze sprz膮ta sier艣膰.

Udost臋pnij ten post