Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeeta

Blagam odpiszcie bardzo szybko

Polecane posty

Gość kobieeeeta

Właśnie mój facet, który traktuje mnie czasem okropnie, powiedział żebym się wyprowadziła.Zrobić to? Błagam podpiszcie szybko. Powiedział, że ma mnie tu nie być w ciągu godziny bo jestem gnojem. Dodam, że jest pijany.

Gość gość
Serio? Szkoda gadać.

Zrób jak powiedział,pijaństwo nie jest usprawiedliwieniem.

Gość kobieeeeta
Serio. Mówił to wiele razy ale powiedziałam, że w końcu mnie straci, bo nie zasłużyłam na takie traktowanie. Nic złego nie zrobiłam. To jak? Spakować się i teraz?:(

Gość gość
dupa nie prawda. jak ja bym była w takiej sytuacji to nie byłabym w stanie siedzieć se beztrosko na kompie i pisac na forum jeszcze.

Gość gość
wyprowadz się, a zobaczysz, ze szybko wróci na kolonach ;)

Gość gosc z godz 2328
pakuj sie, bo na razie on cie wyrzucal wielokrotnie a ty siedzisz dalej z podkulonym ogonem, szanuj sie sama jak chcesz by inni tez cie szanowali.

Gość kobieeeeta
Pisze z telefonu. Potrzebuje motywacji bo się uzależniłam maksymalnie uczuciowo.help.

Gość gość
I tak do niego wrócisz,po co ta szopka

Motywacji potrzebujesz? Dobrze,facet traktuje cię gorzej niż psa,to taki pijak,który zawsze może liczyć na podrzędną jednostkę.Widziałaś zdjęcia żuli z ich psami?Ty jesteś odpowiednikiem tego zwierzęcia.Nie ubliżam psu,on kocha swojego Pana,a ty kim jesteś?Ten pijak to twój Pan?Jeśli tak to waruj przy nim nadal.

Gość kobieeeeta
Ok.Pakuje się i s*******am stąd.:(

Gość gość nr 2
Zgadza się. Moim zdaniem powinnaś od niego uciekać. WYstarczy mi tylko to, że on "traktuje Cię okropnie". Ja już wtedy bym się nie zastanawiała ani chwili. A on jeszcze upija się i każe Ci się wynosić. Dobrze Ci Xen napisała, że to kwestia szacunku do samej siebie. Tylko czy masz dokąd pójść, w dodatku w środku nocy?

Gość KOBIETO BADŹ TWARDA
Wyprowadź się, ale jesli na drugi dzień wytrzeźwieje, to nie daj się oszukać!!! Alkoholicy bardzo umieją manipulować swoimi bliskimi, obiecują góry doliny, a potem znowu jest to samo. Miałam takiego ojca i kumpla i przeszłam terapię. v Jeśli będzie chciał Twojego powrotu, to postaw mu twardo warunek, że pomyślisz o tym dopiero gdy on zgłosi się do AA na leczenie, terapię (nawet jeśli się zgodzi, to nie wierz mu od razu, najpierw to sprawdź i niech pochodzi dłuższy czas). Ta metoda zadziałała... próbowałam... v Niestety ale uzależnienie jest chyba jedyną chorobą, w której trzeba być twardym dla bliskiej osoby, inaczej stwarzasz mu komfort picia, on NIC nie traci, bo zawsze zbajeruje "ofiarę" i nie będzie miał potrzeby by coś z sobą zrobić. Dopiero wtedy gdy zostanie SAM !! inaczej tego nie sprawdzisz. v Tobie polecam terapię dla WSPÓŁUZALEŻNIONYCH (od nałogu partnera) i nie tylko. Masz niskie poczucie wartości i podejrzewam też problemy emocjonalne. Jaka jest relacja Twoich rodziców?