Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorosła córka swojego ojca

będzie afera w rodzinie

Polecane posty

Gość dorosła córka swojego ojca

Mam problem, poważny, ponieważ dotyczy najbliższych mi osób. Mój ojciec jest lekarzem, ja kończę stomatologię w tym roku i zamierzam otworzyć gabinet ze swoją mamą, również stomatologiem. Znam od podszewki środowisko lekarskie, od zawsze słyszałam o romansach, zdradach, nieślubnych dzieciach. Moi rodzice uchodzili wśród wszystkich za idealne małżeństwo. Aż do teraz.Dowiedziałam się od koleżanki, która jest adwokatem, że prowadzi sprawę o ustalenie ojcostwa i alimenty i pozwanym jest mój ojciec!!!! Powiedziała mi to w zaufaniu, powinna przecież zachować tajemnicę adwokacką, ale skojarzyła mojego ojca i mi w zaufaniu powiedziała. Jak zaczęłam wnikać w całą sprawę to się okazało, że prawdopodobnie mój ojciec zrobił dziecko swojej stażystce, dziecko ma już prawie 2 lata, a ta laska dopiero teraz założyła sprawę w sądzie. Nie wiem, co o tym myśleć, jeśli to prawda, to ojciec musiał się nieźle kryć, bo niczego po nim nie było widać. Jak podpytywałam mamę, to tylko się uśmiechała i stwierdziła, że nigdy nie było tak dobrze między nimi... Co robić???? Czekać na koniec sprawy w sądzie czy powiedzieć mamie???

Gość gość
Czekac do konca rozprawy..jesli to nie prawda mozesz popsuc jak sama pisalas dobre relacje miedzy rodzicami..jesli jest inaczej to jak troche pozniej to wyjdzie na jaw to i tak nic nie zmieni

Gość gość
niefajne, czekać mama i tak się dowie, popędziłabym dziada

Gość gość
ale oju bym powiedziała, że wiem, niech nie bedzie taki pewny siebie

Gość gość
Słuchaj,może i ojciec bzyknął stażystkę,ale to nie znaczy że jest ojcem jej dziecka.może chce udupić kasiastego kochanka?Lepiej milcz i czekaj na rozwój wydarzeń.

Gość gość
Mamie nie mów i tak swoje wycierpi i nie wiadomo ile już wycierpiała.Powiedziałabym ojcu na Twoim miejscu że wiesz...

Gość gość
No własnie, ja też bym pogadała z ojcem i spytała czy to prawda. Nie mów nic mamie bo jak nie wie to może niepotrzebnie ją zranisz bo tak jak pisał ktoś wyżej - laska moze chce uchwycić bogatego faceta na alimenty.

Gość gość
Za to ta pani adwokat powinna stracić pracę! Nie rozmawia się z nikim o swoich prowadzonych sprawach w taki sposób aby ktos mógł kogoś zidentyfikować! kompletny brak profesjonalizmu!!! Na dodatek nie wiadomo jaki będzie koniec tej całej sprawy - tzn pewnie testy DNA na ojcostwo.

Gość Shooting star
Okaże się, że miał romans z tą kobietą, ale dziecko nie jest jego. Tamta chciała go wrobic, bo facet ją zostawił i została bez kasy. Zona nie potrafiła wybaczyć tej zdrady i się rozstali. Jakoś tak to szło ;) nie pamiętam już dokładnie, bo jakiś czas temu był ten odcinek trudnych spraw ;)