Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚlicznaDziewczynkaAWolna

Jestem naprawdę piękną dziewczyną

Polecane posty

...seksowną, a mimo to nie mam chłopaka, dlaczego? Zawsze staram się podchodzić i w ogóle, ubieram się dość sexownie, nosze np miniuwki, ale to nie pomaga. Mówią, ze tak na chwilę to ok, ale poważny związek żadnego nie interesuje, dlaczego? Dodam, ze mam 20 lal.

Gość gość
Może masz z****ną opinię albo masz tzw. słabe pochodzenie, czyli faceci musieliby cię sponsorować.

bo faceci wola seksowne ale z klasa a nie seksowne z burdelu Pozatym jak nosisz "miniUwki" to w sumie sie nie dziwie ze maja Cie za taka tylko na jeden raz

Gość gość
ale jestes p******a ja p*****le :O

Gość gość
znalem ja taka co byla lladna jak z obrazka i co? ano goffno nikt jej nie chcial bo byla do dooopy calkowicie a w glowie echo sie odbijalo

Gość gość
poka fote to sami ocenimy. sorry ,ale kazdy to może o sobie napisać ,że jest super , piekny itd. I nic z tego nie wynika, nie raz tak tu laski o sobie pisały ,a ja wstawiały fotkę to ...yyyy.... więc czekam na fotkę :P

Gość gość
Może i jesteś piękna, ale równiez niestety mało inteligentna. Poczytaj słownik ortograficzny, jakieś książki. Uroda to nie wszystko, trzeba mieć też coś w głowie, zeby było o czym rozmawiac.

a o cyzm chcesz rozmawiac

Gość gość
Skoro wzbudza zainteresowanie to z wyglądem jest dobrze, pewnie nie trafiła jeszcze na odpowiedniego.

Gość gość
Zacznij się ubierać porządniej bo gdy nosisz mini to sprawiasz wrażenie łatwej i nic dziwnego, ze chcą Cię tylko zaliczyć. Facetów nie interesują kobiety ubrane wyzywająco jeśli chcą z nimi związać się na dłuższą metę

Gość wacław23cm
czy ktoś oprócz Ciebie o tym wie?

Gość gość
Spójrz jak Ty siebie traktujesz? W nicku masz "dziewczynka". Własnie dziewczynka. Nikt normalny nie zadaje się z infantylnymi dziewczynkami, chyba że na chwile. Mężczyzna szuka kobiety a nie DZIEWCZYNKI W MINIUUUWIE,,

Gość gość
Znam takie, co gorsze błędy robią i są uważane za inteligentne.

Gość gość
"Uroda to nie wszystko, trzeba mieć też coś w głowie, zeby było o czym rozmawiac". Ale inne zalety za wyjątkiem urody to też nie wszystko. Druga sprawa: nikt nie ma wszystkiego. Jeżeli dziewczyna nie jest pusta i można z nia o czym rozmawiać ale nie jest ładna to też nie ma wszystkiego

Gość gość
A ja ci powiem, nie zmieniaj się, nie noś worków jak ci tu doradzają. Masz figurę to ją pokazuj. Zmienisz ubiór, ludzie przyczepią się do czegoś innego, będą mówić, że jesteś mało seksowna. Poznasz kogoś, zapewniam :)

dziękuję Wam serdecznie za wszystkie rady:* Być może moim głównym problemem jest to, że za szybko idę z nowo poznanym chłopakiem do łóżka. Spróbuję to zmienić i może zacznę chodzić w spodniach:)

Gość louuuuuuu
Autorko jestem nieco starsza od Ciebie. Powiem tak, mam też taką koleżankę, jest śliczna, i bardzo inteligentna, ma ogromne powodzenie u facetów, ale nigdy jej nie wychodziło, sama się zastanawiałam dlaczego. Dopiero wyszło szydło z worka jak poznała mojego znajomego, on się starał, a ona wiecznie o coś mu stwarzała np o to że czasem spędza czas z kumplami, chciała go odizolować od świata a jemu to nie odpowiadało. I nie wyszło między nimi. Teraz ona ma 27 lat, i wciąż jest sama jak palec. A ja? Jestem przeciętna z urody, może ewentualnie lekko ponadprzeciętna, mam 26 lat, 2 lata po ślubie i 5-miesięczne dziecko. Wg mnie autorko sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś jeszcze trochę głupiutka oczywiście bez obrazy, tylko obiektywnie stwierdzam fakty ;). Więc daj sobie jeszcze czasu, trochę życia się nauczysz i może się zmieni. A ja już w wieku 20 lat byłam z moim obecnym mężem. Także nikt jeszcze nie powiedział że te najpiękniejsze mają życie usłane różami, nie ma na to reguły. Ja akurat jestem bardzo szczęśliwa :).

Gość louuuuuuu
A może masz w sobie syndrom księżniczki, tak jak wyżej opisywałam moją koleżankę?

a co cie to nie chce tez byle jakiego chlopaka