Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świętolubna

Boże Narodzenie 2013

Polecane posty

Gość świętolubna

Kto czeka? :))) ja już myślę o prezentach, co komu kupię, jak wszystko będzie wyglądać, słucham rmr święta... po prostu nie mogę się doczekać!!! :)))

Gość gość
Po ch​uj o tym piszesz?

Gość świętolubna
gościu 1: po ch*j odpowiadasz? gościu 2: naucz się podszywać :) no i co, co roku tyle osób się wypowiada w takich tematach nawet wcześniej niż w październiku, a teraz cisza? :) co myślicie o tym? http://www.ebay.co.uk/itm/This-Girl-Loves-Christmas-Women-T-Shirt-holiday-gift-xmas-Sweater-Tee-Present-/370913699026?pt=UK_Women_s_T_Shirts&var=&hash=item565c2de4d2

Gość perełkowa1313
ja czekam :) już robię listę prezentów. i szukam sukienki w fajny wzorek na święta

Gość blondyna 333
Gratuluję organizacji, bo ja zwykle o prezentach przypominam sobie dzień przed wigilią. I latam jak pies z jęzorem na brodzie po sklepach.

Gość świętolubna
dla mnie najpiękniejsze w świętach jest właśnie wybieranie prezentów dla ukochanych osób, i oczekiwanie na BN. potem przychodzi wigilia, i w 1 dzień świąt już jest dla mnie mniejsza frajda niż to całe oczekiwanie :D ja sobie kupiłam taką sukienkę czerwoną koronkową z czarną podszewką, fajna, ale nie wiem czy nie za krótka, zastanawiam się czy nie zwrócić. Ale bardzo świąteczna :D http://cdn2.next.co.uk/Common/Items/Default/Default/ItemImages/search/888032.jpg

Gość perełkowa1313
szukam takiej mniej oficjalnej, w jakieś gwiazdki, renifery :) może się uda. i może wysuszę w tm roku plastry pomarańczy, co roku się zbieram i jeszcze nie próbowałam

Gość świętolubna
ja tak od 4 lat się zbieram na zrobienie prawdziwego leżakującego piernika :D tzn raz zrobiłam, ale pomyliłam przepisy i skończyło się na zrobieniu niejadalnych (twardych jak kamień) ciasteczek ;D

O losie nawet o strojach myślicie. Mi wydaje się, że to jeszcze szmat czasu. Zresztą jak nie celebruję bardzo świąt, bo zazwyczaj pracuję.

Gość świętolubna
trzeba się jakoś oderwać od smutnej rzeczywistości :D a świąteczne myśli i świąteczna muzyka to najlepszy sposób na chandrę. Raz mi nawet pomogła na doła w... czerwcu. :D

Gość perełkowa1313
ja lubię planować, czasem te plany nie wypalą, wiadomo, ale ile przyjemności mi to sprawia :) już mam grzyby suszone przygotowane, miałam tez suszyć jabłka i gruszki, ale nie mam gdzie przechowywać. przepis na piernik dojrzewający mam gdzieś schowany, ale raczej nie jestem mistrzynią wypieków i nie podejmę się

Gość perełkowa1313
wstyd się przyznać, ale czasem włączam rmf święta chciałam teraz włączyć, ale widzę, że za moment ma lecieć Last christmas, a to jednak jeszcze za wcześnie zawsze się wzruszam

Gość świętolubna
a jaki zapach Wam się najbardziej kojarzy ze świętami? mi mandarynki ;D

Gość świętolubna
last christmas to jedna z niewielu piosenek świątecznych których nie znoszę :D ale jest tyle fajnych na rmf też ;) nie tylko te oklepane

Gość perełkowa1313
ja lubię te oklepane chyba jeszcze Mariah Carey ma taką fajną i polskie też lubię. mówta co chceta, tandeta czy nie, w święta u mnie taka muzyka musi być, nie oznacza to jednak, że katuję tym domowników :) czasem nawet sama śpiewam :D i prezenty pakuję w papier ze wstążką (ale zawsze dostaję w torbach)

Gość świętolubna
ja uwielbiam pakować prezenty i jak mam czym to kombinuję nie tylko z papierem i wstążką ale różnymi foliami, koronkami itd itp konfetti pudełkami kwiatkami... :D

Gość perełkowa1313
niby drobiazg, ale fajnie zadbać o oprawę :)

Gość świętolubna
prawda? jak fajnie że ktoś jeszcze tak mysli ;)

Gość gość
nie czekam bo w tym roku wszyscy moi najbliżsi po umierali i nie mam z kim usiąc do stołu wigilijnego

Gość świętolubna
gościu moje kondolencje. na pewno masz przyjaciół którzy nie zostawią cię samego/samej...

Hej ! Ja kocham Boże Narodzenie !!! KOcham !!!!! Uwielbiam ubierać choinke uwielbiam ,uwielbiam uwielbiam !!!!! Prezenty ,Mikolaaja ,śnieg(oczywiście jak jest ) I cały ten klimat przedświąteczny !!! KOCHAM I CZEKAM !!!!

Gość gość
Bo ja wiem czy czekam. W tym roku na święta będę już miała w ramionach moją córeczkę to chyba najlepszy prezent :)

Gość poli30
tez lubię swieta,ubierac choinkę :)..juz mam nawet prezenty dla chrześniaków

Gość gość
Świętolubna czy ty jesteś normalna ! Wszystkich świętych jeszcze nie było a ta juz RMF święta słucha :( idiotka choinkę sobie juz ubierz :(

Gość poli30
a jaką macie zawsze choinkę? żywą czy sztuczną? ja mam zawsze małą żywą w doniczce