Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wlaczyc z cieniami w okolo oczu

Polecane posty

Gość gość

nie pamietam od kiedy mam swoje fioletowe cienie, mam wrazenie ze skora jest bardzo ale to bardzo cienka bo widze doscyc dobrze zylki wokol oczu. zastanawiam sie czy jest jakis sposob na pozbycie sie ich?

Gość gość
ja też mam taka uroda, ten typ tak ma, są korektory, rozświetlacze i nic nie widać

Gość gość
ja mam taką urodę, nie trzeba być na coś od razu chorym proponuje je pokochać :) I ZACZĄĆ UŻYWAĆ KOREKTORA DOBREGO POD OCZY :))) JA UŻYWAM MAYBELLINE AFFINITONE bardzo dobrze kryje :) dodatkowo używaj kremu pod oczy, latem dobrze się jest opalić i wygląda to lepiej w przypadku jasnej karnacji:) z wiekiem ponoć one ciemnieją niestety :( pzdr

Gość gość
Aha to ten typ tak ma ze ma chore nerki,no ciekawa interpretacja

Gość gość
ja mam całe życie oczy podkrążone a nerek nie mam chorych, mój tata ma wory i brat i również siostra wory to niekoniecznie oznaka choroby :o no proszę Was :o owszem one mogą być bardziej widoczne w przypadku niewyspania czy jakieś choroby ale fiolet jak był tak będzie :)

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem, cienie nie są od razu wynikiem choroby nerek, ktoś ma cienie, to może tak być i nie trzeba być chorym, chyba jasne.

Gość gość
Nie jasne,bo skoro wszyscy pod oczami maja cos ,to jest sygnał ,ze cos złego dzieje sie z nerkami,juz od łona matki tak moze byc

Gość gość
Ja tu nie mówie przeciez o chorobie,tylko o dolegliwościach

Gość gość
Dobry krem powinien pomóc

Gość gość
Krem na nerki,co Ty pleciesz???

Gość gość
kremy pod oczy, korektory, rozświetlacze, wklepując krem jednocześnie masaż lekki - poklepywanie, aby limfa się nie zbierała i nie tworzyła opuchnięc, pokochać swoje cienie i kamuflować

Gość gość
Ale co T proponujesz????tuszowanie dolegliwości nerek???to jest lekkomyslne i ma krótkie nogi,bo jak sie pozniej sypnie to masakra

Gość gość
Ja rowniez mam cienie pod oczami, mialam je od dziecka... Widac, taka moja uroda. Moj tata rowniez je mial. I nie mialam nigdy problemow z nerkami. Zaden korektor ich nie ukryje, a skora jest cienka.

Gość Matjjaska11
ja mam cieniutką, jasną , płytko unaczynioną skórę i oprócz sińców pod oczami, mam na powiekach bardzo mocno widoczne żyłki - dosłownie takie fioletowo-niebieskie linie. a przy wewnętrznych kącikach oczu, w stronę nosa mam niebieską skórę...

Gość gość
Ciemne kręgi pod oczyma pojawiają się w stresie, ale też i w niewyspaniu. Czasem te obie rzeczy idą w parze. Mogą też wskazywać na jakieś dysfunkcje układu płciowego, hormonalnego. Worki pod oczami pojawiają się, gdy zgromadzi się tam pewna ilość płynu ustrojowego. A to świadczy o kłopotach z układem oddechowym lub częściej układem krążenia. Bledem jest sadzenie, ze to taka uroda i maskowaniem a lepiej poczytac : wszystkie choroby zewnatrz WIDAC na zewnatrz - madrosc tybetanska.

Gość gość
Tylko terapia Gersona i już!