Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilaKredka

Jak stać się widzialną dla mężczyzn

Polecane posty

Gość KamilaKredka

Nie istnieję dla płci przeciwnej, nie wiem czy mogę jakoś to zmienić?

Gość gość
Pewnie dlatego że jesteś brzydka. Tego nie zmienisz, naucz się lepiej myć gary.

Gość KamilaKredka
Jestem przeciętna. Bardziej niedopracowana niż brzydka. Bardziej chodzi o mój brak siły przebicia. Nie umiem się facetom zareklamować.

Gość gość
wez przyklad z trej panienki tu to taki ubior na codzien najbardziej ich kreci i na 100% na serio mam znakomite wyniki jak tak zaczelam no i sie bez przerwy zakoc***a to fakt nie wiezrysz to ubierz sie tak choc raz i zobacz rekacje facetow zupelnie beda wariowac na twoim punkcie : :) http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk

Gość gość
A po co się reklamować? Żeby zaczęli w Tobie widzieć kawał mięcha, zabawkę do przer.u.chania? Nie warto.

Gość gość
wiesz sposob w jaki piszesz mnie nie dziwi ze faceci cie nie lubia nudna szara dupo

Gość KamilaKredka
W przeciwieństwie do Ciebie gościu wyżej jestem kulturalna i nie oceniam po pozorach.

Gość gość
w ogole nie oceniasz bo nie masz na ttyle rozumu by nawet siebie ocenic i cos zrobic ze soba - poza zajadaniem sie oczywiscie - pewnie masz spora nadwage?

Gość KamilaKredka
Mam niedowagę, więc się odwal, kretynie i więcej tutaj nie pisz, bo na oczy mnie nie widziałeś, a będziesz debilu oceniał. Won stąd!

Gość gość
...mósisz hodzić na rencach i klaskać pipom.....a z dópy pószczaj fioletowe kłemby dmó....

Gość dino83
Kamilka głowa do góry opisz siebie :)

Gość gość
,,Pewnie masz nadwagę" - cha cha, prorok-jasnowidz z Koziej Wołki się znalazł. Poza tym zdziwiłby się jeden z drugim jak bardzo ponętna może być kobieta z nadwagą. Zobaczy taką pupiasto-cycatą, obślini się i nie pomyśli nawet, że wedle wskaźnika bmi kobieta waży dobre 10 kg za dużo Ech, idioci, nie ma co.

Gość gość
no to jak m,asz niedowage to zjedz cos albo se sycki zrob czy wypchaj jakos

Gość znawca obrzydliwości kobiet
Musisz chodzić w butach na obcasie i się malować. Czy to robisz?

Mysle, ze jestes "cicha". Zazwyczaj zauwazalne sa kobiety z przebojowym charakterem, ktore maja duza pewnosc siebie i znaja swoja wartosc( niekoniecznie musi to byc piekna kobieta) . Moze popracuj nad swoim charakterem? Mozna zakupic fajne poradniki psychologiczne, jak odmienic swoje zycie itp...

Gość gość
Autorko, miej na uwadze, że faceci nie zawsze przyznają się na co lecą. Wiekszość deklaruje niechęć do tapeciar, wulgarnych disco-foczek, solar, silikoniar, a tymczasem jak reagują na takie panienki? No właśnie. Poobserwuj otoczenie i sama wyciągnij wnioski, toż często wszystko widać jak na dłoni. Wystarczy przystanąć na chwilkę i poobserwować.

Gość gosc facet
najwazneisjzy jest usmiech, zadbane wlosy, zadne farby, czy odrosty na glowie, pfleee... dopsaowne ciuchy, badz kobieca, podmaluj sie, i zacznij ubierac dojrzalej

Gość gość
jeśli masz niedowagę to pewni Enei masz też biustu , więc masz odpowiedź to odstrasza mężczyzn ,,,,niestety wiem że to prostackie myślenie ale oni tak mają nawet ci inteligentni patrzą na tę część ciała nic nie poradzisz na to ,.

Gość gość
Przytycie to dobra rada pod warunkiem, że mozliwa do zrealizowania (a osoby z superprzemianą materii istnieją naprawdę) i że jest proporcjonalnie zbudowana. Ja akurat mam tego pecha, że tkanka tłuszczowa niechętnie odkłada się na biuście, za to bardzo chętnie osadza się na tyłku, rękach i nogach. Takie mam proporcje. A faceci to chcieliby szczupłej laski z pokaźnym biustem i tyłkiem. A takie cuda to głównie w p***olach, rzadko kiedy w realnym życiu...

Gość Heniuś
Musisz umieć rozmawiać z facetami i traktować ich normalnie. Mam parę takich koleżanek i na brak powodzenia nigdy nie narzekały, choć są z urody co najwyżej przeciętne. Ale jak wy baby, potraficie tylko z wyniosłą miną znosić bzdety różnych puchaczy na r to tak potem macie, że żaden normalny facet nie chce się z wami zadawać. Księżniczkom, różnym kopciuszkom-kocmołuszkom czekającym na księcia w schowku na miotły dziękujemy. Ja np. nie spotykam się z dziewczynami, które nie potrafią ze mną rozmawiać, nigdzie mnie nie zapraszają, nie grają w otwarte karty i tak dalej. Po co mi ktoś taki, prymitywnie bierny, mierny itp? Być może są faceci, którym pasuje rola holowania przez życie jakiejś biednej sierotki - szukajcie baby :)

Gość lalunialax
a ja ci powiem tak- w sumie to nie ważne jak wygladamy, czy jestesmy śliczne, piekne, zadbane, zrabne, powabne, zdolne, mądre, przeciętne, brzydkie, głupie itd itp....bo każda miłosc, zainteresowanie, zauroczenie kiedys zdycha i nie pierdzielcie ze jest inaczej- wiec?...po ch*j sie starac jak i tak to nic nie zmienia.tak sobie czasami mysle ze w sumie samotnosc jest lepsza niz chwilowe zauroczenie, zakochanie, dłuzsza milosc...skoro i tak to w koncu umiera... i boli chyba jeszcze bardzziej jak stała samotnosc

Gość kasiasty babsztyl
Szanowny Heniusiu :p Z jednej strony owszem słusznie prawisz na temat bierności, czekania na księcia itp. ale wytłumacz mi proszę dlaczego takie bierne sierotki cieszą się największą popularnością jeśli idzie o kandydatkę na małżonkę? :P Przecież samiec z natury jest tak zaprogramowany, że czuje się super jak może się poopiekować samicą, ergo poniańczyć sierotkę :P Ja mam wrażenie Panowie, że wy jesteście tacy zafascynowani i zachwyceni tym mitycznym "silnym charakterem" jeśli idzie materiał do zdradzenia swej nudnej żony :P wtedy to kaaaażdego fascynuje i podnieca "silna kobieta" :P tylko, że dziwnym trafem w domu z dzieciakami siedzi sierotka i to tej sierotce przysięgał przed ołtarzem. Rzadko kiedy widzę duet - energiczny mężczyzna, nie ciamajda, z energiczną kobietą przy boku :P smutne lecz prawdziwe.

Gość gość
...z dópy pószczaj fioletowymi kółkami dymó komónikat s.o.s.......sex.oral.sex....kółka same w sobie ze względó na kształt som sekxowne...bedzie z***biiiiiscie

Gość gość
...jednocześnie ..poćwiczyfszy nieco...możesz pipom wygrać chejnał mariacki...a co godzinę zaryczeć jak syrena statkó ss.Stefan Batory.......chwała i sława i moc w kroczó

Gość gość
kazdy facet sie nudzi- kazda laska....wiec nie ma co tu gadac...wiadomo- zwyklad sierotka w domu to rewelacja, bo nigzie nie pojdzie, za nia tez nikt sie nie bedzie ogladal i podrywal- to znaczy ma mniejse szanse na podryw, bo wiadomo pewnoesci nie ma. Moja kolezanka jest sliczna laska, zgrabna nieprzecietnie, mądra, fajna, ze stała pracą, domem, aspiracjami...i co? facet ja własnie 'zostawia" bo....cholera wie