Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna kawka 2000

Lubicie przyjmować gości zapytanie

Polecane posty

Lubicie jak przychodzą do was goście?Prowadzicie otwarte domy?Bo ja się przyznam szczerze,że nie cierpię tego.Czasami zapraszam,kilka,kilkanaście razy w roku,ale oddycham z ulgą jak już wychodzą:)

Gość Dysleksja choroba narodowa
Nie cierpię !!!

Gość gość
Nie lubię niezapowiedzianych gości, wręcz chora się robię.

Gość Dysleksja choroba narodowa
Ja nawet zapowiedzianych nie lubię :D

Niazapowiedziani są najgorsi.Mam taką koleżankę,która się zawsze spóźnia,a jak już przyjdzie to nie ma zamiaru wyjść.Umawiamy się na 5,przychodzi i 7,mimo że 100 razy jej mówiłam,że w tych godzinach usypiam dziecko.Mimo to przychodzi,ja idę uspać dziecko,ona czeka,a potem siedzi nawet do 2 w nocy. Daję jej do zrozumienia,że jestem zmęczona,ostentacyjnie ziewam,a ona nic :) Jeszcze się chwali,że ma jutro wolne i sobie odeśpi...(cwaniara nie ma dzieci).

Gość gość
Nie cierpię gości.Tego latania z kawą i herbatą :P

Gość gość
no to się mówi takiej "sorry Kasia, ale chcialabym się już położyć. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że nasze spotkanie musi dobiegnąć końca"

Gość gość
no wlasnie z was wyszla tradycyjna polska goscinnosc :/ ja lubie jak ktos do mnie przychodzi bo naprawde lubie swoich znajomych, lubie z nimi gadac i sie piwa napic... matko jaki falsz w was siedzi :/

Gość gość
ja bardzo lubie. Tzn nie lubie tego zamieszania przed, zakupów, gotowania, meczy mnie to , mowię,ze to ostatni raz Kocham natomiast ozdabianie stołu dobór zastawy. obrus, kwiaty itp. Swiatło w pokoju, swiecie, bukiety , lubie dbac o kazdy zczegól , na to , co widac przez okno w ogródku. bawi mnie eleganckie ozdabianie i podanie potraw. Lubie rozmowy z goscmi, lubie, kiedy towarzystwo dobrze sie bawi. No i nastepny dziń, kiedy zostaje jeszce sporo jedzonka, a znajomi dzwonia z podziekowaniami.

Gość gość
my też lubimy, ale nie lubimy jak się spóźniają 2h czy siedzą do 2 w nocy. Tego wymaga zwyczajna kultura

Gość gość
lubimy polską gościnność pod warunkiem,e to my jesteśmy goszczeni :D hehe

Gość gość
A ja zazwyczaj lubię gości. Czasem niezapowiedziani są trochę kłopotliwi, bo pedantką nie jestem i nie zawsze mam błysk w domu, do zakupoholizmu też mi daleko, więc zdarza mi sie nie mieć nic do kawki, ale ogólnie cieszę się, że ktoś chce się ze mną spotkać i spędzić czas. Mam kilka osób, które maja do mnie zaproszenie o każdej porze dnia i nocy, one nigdy mi nie przeszkadzają;) Jak kogoś zapraszam, to też dlatego że chcę. Jak można mówić, że nawet zapowiedziani przeszkadzają i że oddycha się z ulgą jak wychodzą? Nie chciałabym być gościem takiej osoby, nie wiadomo jak potem obsmaruje:P Rozumiem, że czasem nielubiane ciotki czy inne szwagierki bywaja uciążliwe, ale na nie też jest sposób- "o, miło mi że wpadłaś, napijesz się kawy? Tylko jak coś, to za pół godziny wychodzę, więc nie pogadamy za długo";)

Gość gość
"no wlasnie z was wyszla tradycyjna polska goscinnosc :/ ja lubie jak ktos do mnie przychodzi bo naprawde lubie swoich znajomych, lubie z nimi gadac i sie piwa napic... matko jaki falsz w was siedzi :/" Dokładnie, dokładnie... zgadzam się z każdym słowem.