Gość campik1 Napisano Październik 20, 2013 Witam, nie wiem co zrobić z pewną znajomością. Poznałam przemiłego faceta, współpracowaliśmy przy jednym projekcie, on pracuje w innej firmie. Organizując projekt mieliśmy kontakt telefoniczy meilowy smsowy, obywdwoje chciwlismy zeby jak najlepiej wypadło. Po udanym otwarciu zaprosił mnie na kawe, było bardzo miło mogliśmy rozmawiać godzinami o wszystkim. Od samego początku wiedziałam, bo mówił że ma żone, syna i jest starszy od mnie dużo. Jego zona ma tez dziecko z pierwszego małzenstwa. My zaczelismy regularnie wychodzic na kawe omawialismy przy tym kolejne projekty kontakt mielismy meilowy praktycznie co dzien a spotkania tak raz na dwa tygodnie. Pewnego dnia wylądowaliśmy w łóżku. Ja nie mam wobec nikogo zobowiązań rozstałam się jakiś czas temu z narzeczonym, ale i tak gryzło mnie sumienie chciałam to przerwać, ale nadal mamy ze soba kontakt. Nie wiem co robić, bardzo lubie tego faceta i cenie jego przyjazn jesli to tak mozna jeszcze nazwac, ale boje sie ze on moze sobie cos wiecej pomyslec. nie wiem co mam robic powiedzcie mi jak wyglada to z boku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach