Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość campik1

zdrada i co dalej

Polecane posty

Gość campik1

Witam, nie wiem co zrobić z pewną znajomością. Poznałam przemiłego faceta, współpracowaliśmy przy jednym projekcie, on pracuje w innej firmie. Organizując projekt mieliśmy kontakt telefoniczy meilowy smsowy, obywdwoje chciwlismy zeby jak najlepiej wypadło. Po udanym otwarciu zaprosił mnie na kawe, było bardzo miło mogliśmy rozmawiać godzinami o wszystkim. Od samego początku wiedziałam, bo mówił że ma żone, syna i jest starszy od mnie dużo. Jego zona ma tez dziecko z pierwszego małzenstwa. My zaczelismy regularnie wychodzic na kawe omawialismy przy tym kolejne projekty kontakt mielismy meilowy praktycznie co dzien a spotkania tak raz na dwa tygodnie. Pewnego dnia wylądowaliśmy w łóżku. Ja nie mam wobec nikogo zobowiązań rozstałam się jakiś czas temu z narzeczonym, ale i tak gryzło mnie sumienie chciałam to przerwać, ale nadal mamy ze soba kontakt. Nie wiem co robić, bardzo lubie tego faceta i cenie jego przyjazn jesli to tak mozna jeszcze nazwac, ale boje sie ze on moze sobie cos wiecej pomyslec. nie wiem co mam robic powiedzcie mi jak wyglada to z boku?

Gość gość
rzygam juz waszymi zdradami

Gość gość
Jak to moze wygladac z boku? No domysl sie :):):)

Gość gość
Zdrada i co dalej????? A nie pomyslalas o tym zanim wskoczylas zonatemu facetowi do lozka Ale ja ci powiem, co bedzie dalej. Facet kilka razy sie z toba przespi, a potem sobie przypomni, ze ma zone. A ty bedziesz tutaj jojczyc na forum jak to jest ci zle na swiecie, jak bardzo go kochasz. Spodobalo sie?

Gość campik1
nie kocham go i nie bede plakac za nim

Gość gość
Pomysl, ze przy pomocy tego faceta skrzywdziliscie pewna kobiete. Naprawde to jest przyjazn?

Gość campik1
ale ona sie nim wogole nie interesuje wiec jej nie skrzywdzilismy

Gość trzydziestopięciolatka
A skąd Ty wiesz jak jest u nich w domu? Bo on Ci powiedział? Dziecinna jesteś. Facet Cie zbajerował, to klasyczny sposób

Gość campik1
zbajerował i ja sie boje zeby nic nie pomyslal? wiesz co to ja go uwiodłam i zaluje teraz tej przyjazni

Gość trzydziestopięciolatka
Ty go uwiodłas a on go wykorzystał, mnie tez kiedyś jeden gadał na kawce że ma problemy w domu - I zdaniem jakie wypowiedział było "Nie mogę się dogadać z zoną". Zawsze tak gadają, jak zapuszczają przynętę. I myślę, że prawda jest zupełnie inna niż on Ci przedstawia.

Gość campik1
ja nigdy o zone nie pytalam powiedzial sam ze ma i nigdy nie mowil i nie zalil sie ze mu sie nie uklada

Gość gość
Odstaw go póki nie jest za późno. Albo już wie że Cię złapał, myślę, że się już zaangażowałaś

Gość campik1
wlasnie ja emocjonalnie nie zaangazowalam sie ale boje sie ze on sie zangazuje jak jeszcze spotkamy sie kilka razy albo wyladujemy w lozku

Skoro sie nie zaangazowalas emocjonalnie to z czym masz problem? Skoro nic do niego nie czujesz to nie pojdziesz z nim do lozka, ani nie bedzie nic innego. Kolega to kolega. A co Ty sie nim martwisz? Jego zaangazowanie, jego sprawa...

Gość gość
Nie kochasz go? A to ciekawe, bo na innym topiku piszesz tak: "..campik1 ja spoytkam sie teraz z facetem 48 letnim a ja jestem o 20 lat od niego mlodsza i jestem szczesliwa " No wiec jak to z toba w koncu jest? -)

Gość gość
dupodajka -widać że łatwa jesteś a dupczenie to masz we krwi