Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszystko mieć gdzieś

Życie prawie bezstresowe

Polecane posty

Chcielibyście żeby zarówno życie rodzinne,osobiste jak i zawodowe potoczyło się wam tak,że moglibyście mieć prawie wszystko gdzieś.Po prostu tak bylibyście zabezpieczeni w różnych aspektach,że nie musielibyście się za bardzo niczym przejmować.

Nigdy nie jest tak, ze wszystko mozna miec gdzies. Ja jestem spelniona zawodowo, mama wspaniala rodzine i cudowny zwiazek, na dodatek mialam wspaniale dziecinstwo, a jednak... ciagle odczuwam strach, ze jest za dobrze i moze stac sie cos strasznego.. bo kto ma takie idealne zycie? 27 lat idealnego zycia to juz troche za dkugo. Kazdego dnia boje sie, ze moze sie stac cos komus w moich bliskich. To jest chyba gorsze niz jakies codzienne problemy...:/

zajmować się poza seksem z drugą połówką,wycieczkami,czytaniem książek rozmowami na sensowne i bezsensowne tematy

ja zająłbym się nauką języków,których poważna nauka marzyła mi się w tzw.szkole,ale o czym można było pomarzyć,w mowie to niekoniecznie,ale nauczyć się czytać po szwedzku i hiszpańsku fajnie byłoby