Gość witrunka Napisano Wrzesień 29, 2018 ja kupuję ketchup Krakusa w słoiczku jak dla mnie najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Namysłów wojew opolsk Napisano Wrzesień 29, 2018 Ketchup Tortex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAleksandra Napisano Wrzesień 30, 2018 Włocławek pikantny w słoiczku jest mega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Hellman's i kamis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2018 najlepszy włocławek potem długo długo nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2018 Ketchup z Włocławka, łyżkami go mogę jeść. A najonez kielecki albo jak sama zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parolla Napisano Marzec 6, 2019 Moim faworytem jest keczup kotlin. Bardzo lubię pikantny i te wyrazistsze smaki ;) Od lat kupujemy tę markę i nigdy się nie zawiodłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2019 pikantny pudliszki i biedronkowy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulla Napisano Marzec 8, 2019 Ja jadam ketchup Włocławek, odkąd pamiętam. Kupuję najczęściej łagodny w słoiczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aria Napisano Maj 13, 2019 U nas od lat w lodówce tylko Kotlin pikantny w słoiczku. Innego wcale nie kupuje bo u nas nikt nie ruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OceanPlace Napisano Wrzesień 30, 2019 kotlin bardzo dobry ketchup - z tym, ze ja akurat mam w tubce, i to łagodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2019 Spamerzy, jak już producenci płacą wam za tak żałosną, spóźnioną przynajmniej o 5 lat, nieskuteczną reklamę szeptaną, to zapytajcie ich, po jaki ... lądują tyle octu i cukru do swoich niesmacznych gównoproduktów? Oczekuję odpowiedzi w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jotka33 Napisano Październik 31, 2019 Kotlin W porządku ketchup, bardzo dobry, zwłaszcza ten łagodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wajana Napisano Listopad 30, 2019 Ja sie wyłamię, od lat kupuję włocławek w słoiczki, moim zdaniem jest najlepszy, no i od razu trochę mniej plastiku trafia do śmieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Październik 6, 2020 mój nr 1 to kotlin z piekła rodem, bardzo lubię pikantne ketchupy a on jest mega dobry obowiązkowo do pizzy i domowych hot dogów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati 😉 11 Napisano Październik 6, 2020 7 minut temu, 666tanatos666 napisał: ketchup z peeezdy podczas okresu Ale błysnąłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Kwiecień 14, 2022 Jestem fanką Włocławka, albo tego klasycznego, albo ze śliwką równiez mi bardzo smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach