Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatu

do panow pytanie o wyglad

Polecane posty

Gość fatu

poznalam kogos. bardzo mi na nim zalezy. mam jednak problem - od dawna juz miewam problemy z cera, nie tylko na twarzy ale tez lecach, dekolcie. zostalo mi duzo blizn po tradziku :( na twarzy wiadomo - mam makijaz ale tez blizenki sa minimalne. inaczej na plecach... facet wydaje sie byc ok, ceni mnie za wiele rzeczy, poza tym uwaza ze jestem bardzo atrakcyjna. no szczerze mowiac nie wygladam zle, wiadomo ze nie podoba mi sie we mnie pare rzeczy ale ogolnie ok, mam tez powodzenie, wiec cos w tym jest. ciezko mi jednak wejsc w blizsza relacje od pewnego czasu bo wstydze sie wlasnie blizn... pytanie do panow - jak bardzo obrzydzalyby was takie blizny, gdyby laska generalnie bardzo wam sie podobala??

Gość the young gun
Wcale, opakowanie jest niczym jeśli nie ma towaru.

Gość levviatan wielki ekspert
Plecy i dekolt to nie trądzik tylko gronkowiec, radzę się przebadać. :classic_cool: A co do blizn to nie wiem czy by mnie obrzydzały, musiałbym je zobaczyć. :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite125
mnie by nie obrzydzały

dzieki!! mialam badania - to nie gronkowiec to problemy hormonalne. teraz juz skonczyl sie tradzik ale zostaly wlasnie blizny. te blizny sa wklesle, teraz juz nie roznia sie kolorem od reszty skory. jest ich sporo. jak sie wyprostuje i tak jakby zblizelopatki do siebie to mocno widac ze skora jest nierowna. ale jak wyge plecy (zgarbie sie) to sie naciaga i nic w ogole nie widac prawie.. w kazdym razie pocieszyliscie mnie :)