Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZA ILE KUPUJECIE BUTY NA ZIMĘ

Polecane posty

Gość gość
ja obecnie poluje na najtańsze buty skorzane na allegro... nie bardzo rozumiem, na jakiej zasadzie opowiadanie bzdur ze sie kupuje buty za np. 1200 zł miałaoby kogos podbudowac? Bo mnie by to nie podbudowało, wrecz przeciwnie, moje samopoczucie siegnełoby dna

Gość gość
ale wy jestescie popier....... :) najpierw mozgi sobie powymieniajcie tępaki :)

Gość wrobiłam was haha
i temat ucichł :) a szkoda tak było ciekawie :P

Gość gość
Nie wszystkie kafeterianki kupują drogie buty ale jeśli kupią np za 60 zł to raczej się tym nie chwalą. Myślę, że jest też pare osób które kupują naprawde drogie buty (za kilka tyś). Ja ostatni raz kupiłam kozaczki z wojasa w 2010r za 249 zł. I teraz sobie dopiero kupiłam piękne oficerki takie o jakich marzyłam, cena 549 zł.

Gość gość
ja kupiłam za 90 zł

Gość gość
a ja mam kozaki skorzane z poprzedniego sezonu i teraz czekam na pierwsze przeceny. bo szkoda mi przeplacac i poki co mam kilka par kozaków i botków. zawsze kupuje sobie jedne drozsze (250-300 zl) a drugie tansze i przez to ze mam kilka par butow to starczaja na dluzej

Gość Gościwita
Buty na zimę, czyli kozaki koniecznie skórzane. Cena różnie. Moje najdroższe były za 450 zł z Lasockiego, niestety tego zakupu pożałowałam już po 2 tyg. Staram sie teraz zmieścić w 300 zł. Nie raz udawało mi sie kupić kozaki po 150 zł. z przeceny, gdyż kupowałam je po świętach bożonarodzeniowych kiedy ceny spadaja o 50% :)

Gość cukier na kartki
A ja jestem pudel z gwadelupy,nosze z kota piekne buty

Gość gość
no sorry, ale dla niektorych 500zł na kozaki to są groszowe sprawy, a dla tych, ktorzy zarabiaja 1200-1500 to majątek

Gość gość
ja kupilam 2 pary za 219 i 299zł

Gość gość
kupiłam Mustangi za 70 euro...mieszkam w DE

Gość Luizjanna
Nie jest sztuką kupić buty za dużą kasę :) Raczej wolałabym kupić markowe, za niewielką. Sama wypatrzyłam dziś śliczne kozaki Stradivariusy za naprawdę grosze, bo Złote Wyprzedaże mają fajną wyprzedaż butów www.zlotewyprzedaze.pl/catalog/WBW-Obuwie101213-72

Gość gość
??? Ja 4 lata temu za 230 zł kupiłam glany i są jak nówka i przez kolejne 4 albo i dłużej będę je nosić więcej mi do szczęścia nie potrzeba

Gość gość
gość no właśnie ty musisz szukać w necie, a ja na dysku usmiech.gif i tym się różnimy pani biedna... żegnam wszystkie panie, trochę wam pewnie teraz głupio i przykro że mam tyle kasy a i jeszcze jedno, ja zamiast siedzieć na takim forum robiłam wszystko żeby dojść do czegoś w życiu, byłam wredna i wyrachowana i dzięki temu stać mnie na takie rzeczy, wam tez radzę wziąć się do pracy usmiech.gif buahahahahahhahahhaa przecież napierwszy rzut oka widać, ze to jakaś niespełniona kasjerka z biedry pisze, nikt by nie powiedział, mam korporacje tylko mam firmę to po pierwsze ;) a po drugie "trochę wam pewnie przykro, że mam tyle kasy" do kogo ty to dziecino piszesz ;)))) przecież nikt nie bierze na serio twoich wypocin ja też lubie sobie pisać różne rzeczy w necie, zaraz ci napisze, że mam na sobie buty za 2000 tysiące specjalnie szyte na zamówienie lol ;)))

Gość gość
"Nie jest sztuką kupić buty za dużą kasę usmiech.gif Raczej wolałabym kupić markowe, za niewielką. Sama wypatrzyłam dziś śliczne kozaki Stradivariusy za naprawdę grosze, bo Złote Wyprzedaże mają fajną wyprzedaż butówwww.zlotewyprzedaze.pl/catalog/WBW-Obuwie1012 13-72" **** ZJEŻDZAJ Z TĄ REKLAMĄ, STRADIVARIUSY TO MARKOWE AHAHAHA JAK DLA KOGO, DLA MNIE TO ZWYKŁY SZAJS JAK H&M, ROZEJDZIE SIĘ LUB ROZPADNIE PO PIERWSZYM PRANIU

Gość gość
Odnoszę wrażenie, ze to rzeczywiście jest temat kasjerek z biedry ;))) ale mam polewkę ;))))

Gość jutroijuz
ja kupiłam 2 pary okazyjnie za 15.000. naprawde super.

Gość gość
Zarabiam 6000 dollarow na miesiac ale buty kupilam z przeceny skorzane. Zaplacialm za nie okolo 300 zlotych. Nie mam i phona i jezdze starym gratem.

Gość gość
"ahahahha i teraz coś wam powiem, najpierw najeżdżałyście na autorkę, nagle znalazła się bogata osoba( ja) która niby kupe kasy ma a wy co? od razu naskok na nią bo wam żal zaczął doopy ściskać usmiech.gif jakie wy jesteście śmieszne, łykacie wszystko jak leci usmiech.gif łahahaha ten link z tą drogą kolekcją też fajny nie? debilkiiiiii ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha posikam się zaraz ze smiechu z was jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif" BUAHAHAH WROBIŁA TO CIĘ TWOJA MATKA RODZĄC TAKIEGO PÓŁMÓZGA ;)) MYSLISZ, ZE KTOKLWIEK SIĘ NA TO NABRAŁ?? REALLY???? ALE SERIO, SERIO????????

Gość gość
wczoraj kupiłam za jakieś 3 tysiące śliczne zamszowe kozaczki :) nie wiem czemu się tak szarpnęłam, nie planowałam zakupu, ale nie żałuję, są szałowe