Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankabe

żonaci NO

Polecane posty

Gość ankabe

Własnie leze i szlocham w poduszke... chcialabym zeby wszystkie dziewczyny ktore sa na poczatkowej drodze romansu z zonatym uciekaly od tego... uwierzcie nie chcecie tego nie chcecie sypiac samotnie z pekajacym sercem z bolu i tesknoty.... ta druga zawsze jest tylko kochanka... odskocznia od domu bo pozwala na wiecej.... boze jak ja bym chcala cofnac czas........

a to nie wiedziałaś, że za głupotę trzeba płacić? czy tez może uważałaś, że sypianie na zmianę z żoną jest mądre? /

Gość ankabe
nie napisalam po to zeby mnie oczerniac jaka glupote popelnilam.. pisze zeby uprzedzic kobiety ktore moga sie jeszcze z takich sytuacji wyplatac bez bolesnie

baby durne były, są i będą jak świat światem kochanki w 99% przypadków kończyły tak jak ty i czy następne wyciągnęły z tego naukę? /

Gość gaajowy marucha
ja zawsze jdk dawałem ogłoszenie, to zawsze pisałem... Żonaty, dzieciaty.

Gość gaajowy marucha
rodzinę,nie. Ale ktoś kto odpoiedział na ogłoszenie, wiedział na czym stoi

Gość ankabe
zrozumiale ze fala krytyki plynie na mnie ze strony kobiet, ale chcialabym ostrzec i zaprosic do dyskusji te ktore maja pojecie szersze w temacie takiego zwiazku

Gość gość
ankabe i co, zamierzasz dalej to ciagnac?

Gość ankabe
nie nie chce, probowalam to skonczyc raz ale uleglam i zaluje bo dodalam sobie kolejnych cierpien do tego co juz wycierpialam teraz est jeszcze gorzej ciezej, nie chce tego ciagnac wiem ze jesli nie skoncze to zostane wrakiem choc to rozstanie i zycie bez niego tez mnie wykonczy paraoks

Gość ankabe
dlatego kobiety poki maci szanse nie jest jeszcze za pozno uciekajcie od zonatych... poczatki zawsze sa piekne a oni pieknie mowia.. ze odejda od zony ze chce dziecko itp. a potem kiedy juz wiedza jaka maja wladze i ze moga robic z nami co chca pikne slowa ulatuja...

Gość ankabe
sa tu takie kobiety ktore daly rade sie podniesc po takim doswiadczeniue?

Gość gość
nawet nie próbowałam,ale miłość zabija mnie,winny jest On nie chcę go nawet spotkać,to jest szalenie trudne,On nawet nie ma pojęcia że mnie zabija,gdybym mogła cofnąć czas,nie wiem dlaczego mnie to spotkało,nie wierzę mu że mnie kocha,jeżeli kłamie mówiąc to,to jest gorszy niżSSman,tak się nie postępuje,unikam GO ale co zrobił to już tego nie odwróci,moje plany,ambicje zawodowe legły w gruzach,przeklinam ten dzień kiedy Go spotkałam.