Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afgggg

amstaff

Polecane posty

Gość afgggg

hej mam asta 7 tyg. piesek zna juz komende siad i podaj lapke. w przypadku komendy siad. teraz za kazdym razem jak wolam go od razu siada naprzeciwko mnie ( bez komendy) czy too jest normalne? od razu mm nagradzac pieska za siad nie dajac komendy?? moze gdzies popelnilam jakis blad. dzieki pozdrawiam

Gość afgggg
tak myslalam ze na takim forum nie napisze nikt nic madrego. dzieki za pomoc

Gość gość
załapał, że jak siądzie, to coś dostanie nie dawaj mu nagrody za siadanie bez komendy pogłaskaj go, pobaw się i tyle /

Gość afgggg
hehe skubany okej dzieki :)

widać mądrzejszy jest od ciebie, tylko szkoda jak później ucierpi na twojej głupocie jakiś niewinny czlowiek czy zwierzę

Gość gość
Amstaffy są rasą pochodną w prostej linii od pitbull terrierów i potrafią być równie agresywne. Zastanawia mnie tylko, kto wyrzucił amstaffy z ras psów agresywnych (w wielu krajach nadal znajdują się na tej liście m.in. USA, Szwecja i wiele innych) i czy w ogóle człowiek/polityk(?) podpisujący ustawę miał pojęcie co podpisuje, bo nie sądzę.

Gość sara112
Musisz zasięgnąć wiedzy u człowieka który szkoli psy a najlepiej idz z nim na profesjonalne szkolenie lub kup choć książkę odnośnie szkolenia tej rasy .Pamietaj nie ma grożnych ras są tylko psy żle ułożone przez właściciela.Dobrze ułożony pies tej rasy może być najlepszym przyjacielem rodziny.Jak właściciel jest debilem to pies może być jamnikiem i pogryżć wszystkich w koło na to nie ma reguły.Zyczę powodzenia w wychowaniu szczeniaka