Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahabeta

Facet egoista

Polecane posty

Gość gość
Moze on jest troszke dojrzalszy od Ciebie? (tzn bez urazy! Ja sama jestem taka, ze zyje urojeniami z mojej glowy, zrozumialam, ze to moja niedojrzalosc, jak odpuscilam sobie to nagle swiat piekniejszy sie wydal)

Gość gość
" kazdy cie chce, ale ja cie mam" Ej no widzisz sama... hehe;) On pewnie juz ma na to takie dojrzalsze spojrzenie. Wie, ze sie kochacie i jemu to wsytarczy. :) Postaraj sie go zrozumiec.

Gość gość
matko,..jakbym siebie czytała :( ja robię to samo, a potem słyszę, że mam wyluzować i bedzie dobrze,..tylko on znowu zachowuje się tak samo...a ja zataczam koło :/

Gość solaola
no cóz....widocznie tak ma byc:/ troche nastawiłyscie mnie pozytywnie

Gość gość
Solaola Przeczytaj ksiązke Meżczyźni są z marsa, kobiety z Wenus. Myśle że pomoże Ci w zrozumieniu Twoje sytuacji w 100% ;) jest wszystko opisane to o czym piszesz :) mozna sciagnac z darmo z chomika, poszperaj troche w necie:) Powodzenia życze! :)

Gość gość
aaaa zobaczysz ze jak przeczytasz to sie bedziesz usmiechac bo wszystko zrozumiesz :D ja tak mialam :)))

Gość gość
Moj tata taki jest w stosunku do mamy. Mama czasem piszczy i narzeka. Ale... w piekle by nas znalazl ;)

Gość itap
hej mam ten sam problem z facetem.. bardzo go kocham ale serio nie wiem juz co mam robic... ostatnio zaczelam sie wystrajac i wychodzic z domu nie mowiac mu gdzie ide,.. troche go to ruszylo bo wkoncu moze zrozumial ze nie ma mnie w garsci.. ze inny sie moze mna zajac.. pozniej wszystko wraca do punktu a..;/ale do cholery nie moge robic tego co chwile.. nie mam juz sil.. to chyba jest bez sensu.. jestem z nim 4 lata

Gość gość
pogienta "kazdy jest egoista mysli o sobie i chce dla siebie najlepiej ty chcesz zeby byl taki jak ty chcesz - jestes egoistka robisz cos dla niego interesownie, bo oczekujesz tego samego w zamian wiec to tez nie jest jakis altruizm" dokładnie, lepiej tego ująć nie mogłaś! autorko ty też jesteś egositką, bo słuchasz go tylko dlatego by on zaraz cie wysłuchał i sama piszesz ze cie to nie interesuje nawet co on mówi! on ma tylko spełniac twoje oczekiwania i być taki jak ty chcesz, dokładnie! jak jest inaczej to ty jesteś nieszczęsliwa, to chore, bo przez wiekszośc czasu jesteś niescześliwa.

Gość gość
Uzależniać swoje szczęście od niego i kochasz go tylko jak zachowuje się w taki sposób jaki ty chcesz i sobie wyobrażasz, że powinien. To jest chore, poszukaj najpierw szczęścia wewnątrz siebie, a nie na zewnątrz. Ktoś powie ci coś niemiłego to będziesz nieszczęśliwa ktoś cos miłego będziesz się cieszyć, nie widzisz tego, ze jest jak marionetka w rekach innych gdy swoje sczęście uzależniasz od innych????