Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskany98

wypadek

Polecane posty

Gość zatroskany98

Witam wszystkich. Moja dziewczyna miala okolo 3 dni temu wypadek. Wjechal w nią skuter z dosyc duza prędkością. Z tego co mi wiadomo zemdlala. Nie bylo mnie przy niej. Kolezanka ja ocucila a potem zaprowadzila do jej domu i spala okolo 3 godzin. Na jej brzuchu pojawilo sie cos co wygląda jak siniaki i zatarcia szczególnie w dolnej jego części. Boje sie ze mogla doznać jakiegoś urazu wewnętrznego bo wciąż ja strasznie boli brzuch i czasem ma mdlosci. Takie same objawy ma zwykle podczas miesiączki ktora ma od dnia wypadku. Nie wiem co robić co myslec. Nie śpię juz od 4 dni. Rodzice nie wzieli jej na usg qni nic w tym stylu i mnie to denerwuje. Pomozcie mi. Czy moglobtam cos pęknąć? Czy tobsamo sie wygoi? Pomocy:(

Gość gość
Co za ludzie .czemu do szpitala nie pojechała .nie wierzę

badania sa potrzebne chocby do odszkodowania.... powinni zabrac do szpitala i zrobic wszystko co sie da....

Gość zatroskany98
No wiem ale jej rodz są c***a warci. Sam bym ja zabral ale nie mam jak. Dają jej jakieś tabletki od bolu brzucha a ja juz nerwowo nie mogę. Cala noc szukalem tego skur**co ja potracil. Nie mogę myśli pozbierać a ona mówi ze bd dobrze. Ja wiem ze cos jest nie tak

Gość zatroskany98
Prosilem żeby pojechala ale jej ojciec nw czem nie wzia jej

mnie laska powiozla do szpitala z wypadku bo odmowilem w karetce i na lindleya zrobili mi praktycznie wszystko z domografia siurka wlacznie...:)

Gość zatroskany98
No ale to cos innego. Ona nie chce do szpitala a jej starych j***e to ze ja boli tylko jej nospe i inne k******o daja

Gość gość
Weź ja ty zawieź albo kogoś znajomego propos.wpakuj ja do auta i koniec

Gość zatroskany98
Żeby to k***a bylo takie proste. Ona mówi że nie i koniec. Wiecie cos czy moze to byc cos poważnego czy to sie zagoi?

moj znajomy nie pojechal i zmarl w lozku... mial uraz wewnetrzny i w stresie nic go nie bolalo, a potem wyszlo. wypadek na moto...

Gość zatroskany98
A jak rozpoznać taki uraz? Ona juz 3 dni wytrzzymuje i nwm co dalej

kladziesz sie na stol, smaruja ci klate i brzuch a potem na monitorku wystko widac. moze przy okazji sprawdza czy w ciazy jest... :D hehe

Gość gość
co to za Z*****A reklama przez ktora nie moge przeczytac calego wpisu!! Won z tym gerberem, na pewno nie kupie!!!

Gość zatroskany98
Ale jak jaa mogę rozpoznać. Jutro zabiorę ja do przychodni moze. Nw kurw nw

Gość ankałodzianka
nie rozumiem tego, miała dość poważny z tego co opisujesz, wypadek i nie pojechała do szpitala?! jak można być tak nierozsądnym :/ ehhh w moją znajomą na spacerze wjechał rowerzysta z dosyć dużą predkością. i właśnie pierwsze co to jej facet zawiózł ją do szpitala zeby sprawdzili czy nic jej nie jest. lekarz zrobił obdukcję. teraz walczą o odszkodowanie. wiem, że ostatnio byli u Andrzeja Krakowińskiego (to taki znany adwokat u nas w Łodzi) i radzili się go co robić, jak dostać odszkodowanie, jakie papiery są potrzebne.