Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Ukradli mi kota z podw贸rka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
"""Jankaaaa 2013.10.21 gratuluje- takie skutki pseudoopieki" nad kotem i wypuszczania samopas. Jeste艣 bez wyobra藕ni skoro na to pozwala艂a艣. Mog艂o mu si臋 przytrafi膰 tysi膮ce okropnych rzeczy. Mowie serio, nie nakr臋cam teraz. 呕aden odpowiedzialny opiekun nie puszcza kota samego.""""" Tak wiem, to komentarz z przed pi臋ciu lat ale jak czytam takie "nowoczesne" brednie, to nie wiem czy 艣mia膰 si臋 czy p艂aka膰. Od zawsze mam koty wychodz膮ce, mieszkam na wsi. Obecne moje kociska maj膮 po 10 i 11 lat i o zgrozo.... wci膮偶 偶yj膮. Nie rozumiem co to za g艂upia moda, 偶eby kisi膰 te pi臋kne, dumne zwierz臋ta w mieszkaniach? Nie wierz臋, 偶e taki kot jest szcz臋艣liwy. No chyba 偶e taki, kt贸ry nigdy wolno艣ci nie zazna艂 i od ma艂ego zamkni臋ty w czterech 艣cianach. Oczywi艣cie rozumiem, 偶e w miastach, szczeg贸lnie tych wi臋kszych, trudno 偶eby kot wychodz膮cy by艂 bezpieczny ale Autorka tematu mieszka na wsi. Jak si臋 chce mie膰 zwierz臋 niewychodz膮ce to dla dobra psychiki takiego zwierzaka mo偶e lepiej zdecydowa膰 si臋 na psa.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mieszkam w mie艣cie i m贸j kot jest wychodz膮cy. Na wiosn臋 mam zamiar kupi膰 brytyjczyka i te偶 nie mam zamiaru kisi膰 go w domu. Co to za 偶ycie dla kota? Wysterylizuj臋 i zaczipuj臋, ale nie b臋d臋 go "wyprowadza膰" na smyczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to go d艂ugo mie膰 nie b臋dziesz

Udost臋pnij ten post