Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy lekarz ginekolog w Toruniu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam najlepszego lekarza ginekologa na nfz w toruniu. Zamierzam w najbliższym czasie wybrać się do jakiegoś a nie mam pojęcia którego wybrać, gdyż jest ich dużo a opinie są różne. Niedawno się przeprowadziłam do torunia i i z tego powodu muszę wybrać nowego lekarza. Proszę was o opinie i jakieś namiary:) z góry dziękuję :)

Wszystko zalezy od dzielnicy w ktorej mieszkasz,na 2 Rubinkowie jest b.mila pani doktor.Opini jest wiele jak wiele osob.Ja mam o niej bardzo pozytywne zdanie.Jest mila,cierpliwa,mozna z nia porozmawiac,bez pospiechu,itd.Na wizyty prywatne polecam dr Kocha.Swietny lekarz i doskonaly specjalista. Mam nadzieje ,ze choc troszke Ci pomoglam,pozdrawiam /

Gość gość
w toruniu same konowały. w miare dobra jest małgorzata walentowicz - ale ona przyjezdza z brzydgoszczy. przyjmuje we wtorki w matopacie, ale dlugo sie czeka, bo sa do niej zawsze dzikie tłumy.

Gość gość
chodzi mi o ginekologa gdzieś w pobliżu Przedmieścia Chełmińskiego, jest dość dużo poradni, ale nie wiadomo jakiego wybrać, jak już pisałam opiniie są różene,.