Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian1990

Problemy z psychika

Polecane posty

Gość adrian1990

Witam, mam problem otoz mam dziewczyne ktora kocham i ona tez mnie kocha, niestety ma "problemy z glowa" i miewa rozne humorki... po tym jak zostawil ja chlopak, ciezko jej, ostatnio powiedziala mi, ze chce byc sama, chce cierpiec sama i nie moze byc ze mna, a ja nie widze zycia bez niej.. co mam robic? pomozcie mi.. prosze

Gość szacunku ani dosiebie
:D haha najlepszy watek:D szkoda że mnie nie chce opuścić facet

Gość casualty_of_society
"problemy z glowa" :D to sie chyba nazywa niedojrzalosc ;) glowa muru nie przebijesz. jezeli nie jest gotowa na nowy zwiazek to daj jej czas (jesli ci sie chce w to bawic)

Gość adrian1990
co mam zrobic, zeby byla ze mna..? ja ja kocham, ona mnie tez, a mowi, ze chce byc sama :(

Gość adrian1990
pomozcie mi, blagam

Gość casualty_of_society
spokojnie, wyloozuj :D jak ktokolwiek na tym forum moglby ci pomoc? nijak - oto jak ;) co to znaczy, ze dziewczyna cie kocha, ale nie moze z toba byc? to jakies glupie gadanie na odczepnego. moze nie chce ci robic przykrosci. jak ja chlopak skrzywdzil i nie chciala byc sama to sie z toba zabawila, a teraz nagle juz jej nie pasujesz? zenada

jesli chce byc sama , nie moze pozbierac sie po rozstaniu , to co Ty chcesz szukac tam.Mozesz byc gdzies w poblizu , wspierac ja ale nie liczylabym na cos wiecej.Chcesz ryzykowac bycie kolem zapasowym -mozna.Jednak musisz zdawac sobie sprawe, ze tylko na tyle mozesz liczyc , poki co . Mysle , ze jest uczciwa i jasno komunikuje Ci stan uczuc.

Gość gość
czyli moje zycie juz nie ma sensu.. czulem caly czas, ze to ta jedyna, ehh..

Gość gość
Czyli jestescie w zwiazku?

Gość gość
bylismy razem 2 miesiace, pierwszy raz czulem, ze ktos jest blisko mnie, a teraz znow jestem sam..

Gość isiakfufufuuf
Wiem o co 5! Jestes?

Gość gość
potrzebuje czasu, nie dziwie sie po tym co przeszla, daj jej czas, moze nie jest gotowa? moze cie skrzywdzic przy tym bardzo

Gość isiakfufufuuf
Mialam podobna syt u kolezanki, powiem koles zostal nadskakiwał, nigdy nie stał sie tym jedynym byl chlopakiem ok fajnie bylo. Musisz byc twardy pomagac jej ale tez stawiac na swoim byc mezczyzna i nie dac pomiatac, jestes o rok starszy ode mnie wiec mniej wiecej wiem co czujesz. Wiesz nie daj sie wykorzustywac, jestes pewny ze nie poradzil bys sobie bez niej? Aż taka wyjatkowa jest? Moze udaje? Zrobila z siebie ofiare itp wiem ze kobieta mowiac ze chce byc sama gdyby naprawde chciala to bys juz nawet nie dostal od niej sms moim zdaniem ma bardzo obnizone poczucie wlasnej wartosci. Przez to mowiac ci odejdz sprawdza czy jednal zostaniesz

Gość okrutna prawda
byles caly czas traktowany jak plaster na jej zlamane serce i twoja rola wlasnie sie skonczyla

Gość gość
najgorsze co moze byc to pakowanie sie w nowy zwiazek swiezo po zakonczeniu jednego, czlowiek nie ma jeszcze nawet czasu zeby sobie wszystko pukladac dlatego tak sie dzieje

Gość gość
A u ciebie wszystko ok? No wiesz.

Gość gość
isiakfufufuuf no wlasnie juz nie dostaje od niej smsow...