Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz Afrykańczyk w UK

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny odradzam, męcze się juz wiele lat, są słodcy tylko na początku

Gość Polski Robolek z UK
Bo Mudżynki są przeznaczone głównie dla kobiet, które sporo zarabiają. Oni lubią całe dnie jeść, kopulować i leżeć brzuchem do góry, za to z pracować im się nie chce - uważają, że pracowanie dla białych to rasizm i kontynuacja niewolnictwa ;) Jedyna zamożna grupa Mudżynków to ta handlująca narkotykami, ale ich średnia życia wynosi z reguły 30 lat ;)

Gość gość
no pewnie coś w tym jest

Gość gość
przecież czarni są - w najlepszym razie - aseksualni :O albo po prostu - przypominają małpy :O jak się można zakochać w takiej/takim?? :O

Gość gość
Sama sobie takiego wybralas. Kazdy facet potrafi byc slodki, ale trzeba patrzec tez na to z kim sie zadaje, jaki ma zawod, jaka rodzine itd.

Gość gość
mąż, afrykańczyk, samo siebie to wyklucza, baby szanujcie się

Gość gość
Jak to ''męczę się'' ? Kopnij asfalta w czarne dupsko i tyle, chyba że jesteś masochistką

Gość gość
ale piep.rzycie głupoty, większość Polaków jakich znam leży do góry brzuchami i narzeka jak to im źle, a czarnoskórzy właśnie są pracowici. W dziwnych kręgach się obracacie :)

Gość gość
on pracuje i ma większe dochody odemnie, płaci rachunki i opłaca dom dlatego z nim jestem bo mamy 3 dzieci i boję się że sobie nie poradze finansowo bo dzieci bardzo kocham i oczywicie chciałą bym je wziąść ze sobą, oprócz tego okazało się że jest babiarzem jak prawie wszyscy jego koledzy, nigdy nie pomagał w domu ani przy dzieciach za bardzo nie interesowało go wychowanie, nigdy nie mogłam na niego liczyć, nie szanuje mnie kompletnie i jest strasznym egoistom, tak jak wcześniej napisałąm jego ojcowstwo i bycie mężem zawsze ograniczło się do opłat i oczywiści jest z tego strasznie dumny i zawsze mi to wypominał

Gość gość
powiedz mi z jakiego kraju on pochodzi?

Gość gość
Tak też myślałam, chyba większość Nigeryjczyków taka jest. Ułożysz sobie życie na nowo :)

Gość gość
ale jak z trójką dzieci?dzeci bardzo kocham i nie żałuje kompletnie że je mam szkoda tylko że ojciec nie udany, powiem jeszcze że kilka razy nie zbił, głównie po rękach i nogach tak że były ogromne siniaki jednak nigdzi enie zgłaszałam bo nie chce socjalnych na głowie, to takie żałosne że wszystko rozbija się o pieniądze gdybym była bogatsza juz dawno bym odeszła, poza tym jest mi też trudno na zewnątrz mówić o tym co się dzieje bo przeciez to był mój wybór od początku nikt mnie nie zmuszał wręcz odradzano, i robie dobra mine do złej gry

Gość gość
tylko odradzam innym młodym dziewczynom, naprawde na początku przyłóż do rany, ja również nie wiedziałąm że tak będzie, myślałąm że będe kochana i szczęśliwa, i patrząc po otoczeniu większość z nich taka jest, naprawde to inna kultura i mentalność, te ich kobety godza się na układ który my Europejki nie jesteśmy w stanie zaakceptować

Gość gość
ale, że dałaś sobie trzasnąć aż 3 dzieci to już mega głupota z Twojej strony :O

Gość gość
akurat jeżeli chodzi o dzieci to ne ma dyskusji bo nie załuje żadnego, są mądre, piękne, dobre i dają mi wiele szczęscia a jeżeli chodzi o szczegóły to Afrykańczycy nie zabardzo stosują antykoncepcje, a ja nie brałam hormonów bo zle się po nich czułam, spirala w moim przypadku tez nie wchodziła w gre, jednak powtarzam dzieci nie żałuje

Gość gość
Głupia jesteś, jeśli kobiecie jest rzeczywiście źle to szuka pomocy gdzie się tylko da i nie ma gadania w stylu: ''bo on płaci rachunki''. A ty jaką cenę za to płacisz ? Będziesz siedzieć z bambusem, który cię leje tylko dlatego, że ma kasę. Kobiety miejcie do siebie choć trochę szacunku ! Z trójką dzieci też możesz sama żyć, to nie Polska, tutaj państwo nie da ci umrzeć z głodu ale twój wybór.

Gość gość
19:49 Nic dziwnego, że znasz tylko takich Polaków skoro obracasz się w okolicach budek z piwem

Gość gość
wsz7yscy< ci odradzali a ty jak mucha do miodu, jeszcze ci grzmotnie nastepna trojke jesli oboje nie uzywacie antykoncepcji to jak w banku masz. Nastepna zapatrzona w egzotyke ... Egzotyke sie zwiedza a nie z nia hajta !!!

Gość gość
akurat alkoholu nie piję :)

Gość gość
jasne łatwo mówic komuś z boku jednak w życiu nie jest to takie proste jak sie wydaje, w którymś momecie i tak go zostawie bo takie życie nie dla mnie i nie chcę byc nieszczęsliwa do końca, jednak ponieważ są dzieci musze zrobic to w miare rozsądnie żeby nie wpakowac się w jeszcze większe problemy, tak jak wcześniej napisałam niestety wszystko rozbija się o pieniądze, wiem że w UK z głodu nie umrzemy i dach nad głowa będzie tak więc odradzam młodym dziewczynom bo takich związków z Polkami jest tu dużo, a Polskie dziewczyny są dośc naiwne i łatwo lecą na czułe słówka a potem ......................

Gość gość
tak jak wcześniej napisałam niestety wszystko rozbija się o pieniądze, wiem że w UK z głodu nie umrzemy i dach nad głowa będzie --- no wiec ? dzialaj !

Gość gość
i sama zacznij pracowac, wiecznie dzieci nie beda male wiec wymowki nie szukaj. jestes po prostu leniwa krowa.

Gość gość
wydaje, w którymś momecie i tak go zostawie bo takie życie nie dla mnie i nie chcę byc nieszczęsliwa do końca no sznse na szczescie masz zerowe,bo watpie zeby cie ktokolwiek chcial nawet inny murzyn,zreszta male malpeczki beda ci o tym przypominac do konca zycia.. pozatym zobacz na te fotki szkaradulcu i wiemy juz jaki plebs gzdzi sie z murzynami i ciapakami.przykre ale prawdziwe

Gość gość
Nie wstydzisz się być matką małpiatek? Musisz być strasznie wybrakowana i bezrozumna skoro się zadałaś z czarnym podludziem i dałaś się mu zapłodnić. Twoi rodzice pewnie z dumy pękają, hehh.

Gość gość
Wsadź sobie te rady gdzieś. Atrakcyjne kobiety na poziomie nie zadają się z czarnuchami i ciapatymi.

Gość gość
Mojej kolezanki maz jest z Zimbabwe i to ona na niego robi, jego tylko interesuja baby, zielsko i nicnierobienie, ale jest nadzieja ze sie z tego wyplacze. Uprzedzajac Wasze glupie komentarze wyjasnie ze kolezanka jest z RPA i jest silna, afrykanska kobieta, bo innego wyjscia te kobiety nie maja. Wiekszosc ich facetow uwaza sie za krola wioski. Dlatego wlasnie tzreba patrzec na faceta zanim sie z nim zaangazujemy. Ona wiedziala, ze mial dziecko, ze sobie popalal. Myslala ze sie ulozy, bo byl taki slodki na poczatku. Moj maz za to jest zupelnie normalnym facetem - jest nigeryjczykiem, lekarzem, ma normalnych znajomych i rodzine, jest chrzescijaninem, nie pali, nie pije, da sie z nim na rozne tematy pogadac. Dobrze trafilam, ale ja zawsze mezczyzn obserwowalam, nie rzucalam sie na to co sie trafi, albo zacznie wyznawac milosc i odrzucalam wybrakowane elementy.

Gość gość
małpiszonem jesteś ty który piszesz o małpach, widocznie sam nie masz dziewczyny bo jesteś impotentem dlatego k***ica cię bierze bo żadna cie nie chce nawet murzynka