Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans nauczycielki z uczniem Co sądzicie na ten temat

Polecane posty

Gość gość

Mieści się to Wam w głowach aby dorosła kobieta uprawiała seks z uczniem gimnazjum? W sytuacji odwrotnej kiedy facet uprawia seks dziewczyną, która nie ukończyła 15 lat, to myślimy chyba jakiś pedofil a tu kobieta, która miała wychowywać, uczyć współżyła z uczniem. Co myślicie na ten temat?

Gość gość
Ta kobieta jest jakas zabuzona. Gdzie dorosla 36 lenia osoba wikla sie w zwiazek z 14 latkiem. Nawet jesli byl nad wiek rozwiniety.

Gość gość
dla mnie to jest chore 1 jeszcze żeby ten uczeń miał np 17 - 19 lat . ale 14 latek !!!!!!!!!!!!!!?????????????? porażka dla nauczycielki , oj porażka....

Gość gość
he he ciekawe jak wygladal ich seks, mlody ledwo dotkal pipki i kuz pewnoe sie zlał:-D Ale najwyrazniej musial sie wprawic skoro udalo mu sie ja zaplodnic he

Gość gość
dla mnie to pedofilia i nie mam pojecia jak kobieta po 30 może spojrzec na 14-latka w taki sposób, dla mnie ( a mam lat 30) nawet 24- latek nie byłby partnerem do łózka

Gość gość
zawsze chłopcy podkochiwali się w co ładniejszych nauczycielkach. Za to co się stało obwiniam nauczycielkę, która była pedagogiem a przede wszystkim osobą dorosłą i powinna poradzić sobie ze swoim popędem płciowym. Z tego co widziałam, nie była brzydka wiec mogła sobie bez problemu znaleźć faceta w swoim wieku.

Gość gość
To ta co zaszła z tym młodym w ciążę?