Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missiaab

gdzie kupujecie podkłady poporodowe wkładki laktacyjne wszystko w aptece

Polecane posty

Gość gość
w sklepie dla niemowlaków, jest dział dla mam w ciaży...w szpitalu dawali mi podkłady

Gość gość
w aptece ale też część zamówiłam przez internet.

Gość gość
ja kupowałam w sklepie z art dla dzieci w aptece tylko kupiłam tantum rosa a w sklepie medycznym nakładki jednorazowe na deskę .

Gość livvy
Wszystkie art. higieniczne kupiłam w Rossmannie, Super-Pharmie, Toysie i hipermarkecie.

Gość gość
ja podklady zamowilam na allegro, nie mialam mozliwosc***ojechania do apteki, zreszta nie chcialam przeplacac, wkladki kupilam w rossmanie, jeszcze musze kupic zwykle podpaski bella te "papierowe" bo potem raczej nie bede w stanie biegac po sklepach, a maz jak kupi to same wiecie, wysle po podpaski a wroci z tamponami :p w aptece jeszcze nic nie kupilam, dostalam jedynie od kolezanki aptekarki probki zeli do higieny intymnej przeznaczone dla kobiet po porodzie, zabiore je do szpitala

Gość gość
najtaniej jest na allegro, u jednego sprzedawcy kupisz wszystko co c***otrzebne

Gość gość
jw tylko na allegro. Wszystkie rzeczy wyprawowe dla mnie i dla dziecka kupiłam u jednego sprzedawcy. A wyszło o 30% taniej niż w sklepie.

Gość gość
Trz wszystko kupilam od jednego sprzedawcy na allegro wlacznie z materialami kosmetycznymi dla noworodka: waciki,kem itp. Jakbym miala wszystko kupic w sklepie albo aptece to by wyszlo conajmniejz z 2 razy wiecej.