Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi gorąco i kołacze serce

Polecane posty

Gość gość

Źle sie czuje, co to może byc?

Gość gość
może to być nerwica, ale też coś poważniejszego, co Ci jeszcze jest, jakie masz ciśnienie?

Gość gość
W tej chwili nic oprócz tego że bardzo goraco mi, w stopy gorąco, mam zcerwoną twarz, i serce wali no i głowa boli. Siedze przy otwartym oknie i troche lepiej. Jestem niskociśnieniowcem od zawsze, ale z 2 h temu wypiłam kawę potem zieloną herbatę. Wziełam tez magnez.

Gość gość
weź aspirinę. Możesz mieć zagęszczoną krew. Może to doprowadzić do zatkania naczyń wieńcowych,lub udaru

Gość gość
widzę,że jest tu lekarz więc dołączę się do pytania - też kołacze mi serce gdzieś od 6 rano, czuję zarazem gorąco (nie moglam spac, wychodzilam na balkon) a to dreszcze przez całe ciało, kolka, trzęsą mi sie rece, kreci mi sie w glowie...

Gość gość
nie mam aspiryny:O generalnie, obstawiam nerwicę, z tego co wiem, badania mam w normie i pomimo szeregu różnych objawów, wyniki mam dobre i powinnam być zdrowa :O mam zdiagnozowane jedynie pcos. a to że szybko się mecze, boli mni głowa że aż rozsadza, bolą mnie nogi, palce, nadgarstki, strzyka wkolanach, mam naprzemienne zaparcia i biegunki, kołatania serca, napady lękowe, bóle kregsłupa - czy to moze byc nerwica??

Gość gość
weź coś na uspokojenie jakieś ziołowe tablety albo melise wypij i nie myśl o tym, po prostu rób coś innego. Bo gdy o tym myślisz to objawy jeszcze bardziej narastają...

Gość gość
sprawdz tarczyce zrob tsh