Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesienijaakk

Czego on właściwie chce ode mnie

Polecane posty

Gość gość
Bo jeśli się kogoś kocha, to chce się być tylko z tą osobą. To jest milosc. Milosc moja droga to ciezka i ciernista droga. My tu tylko twierdzimy, ze jest zakochany w autorce. Do milosci to jeszcze daleko, hen hen, za siodma rzeka.

Gość gość
Nie znasz moich historii. Jedna z nich, nasza przyjaźń i jego zagrywki, ciągnęła się kilka lat, znaliśmy się bardzo dobrze. Więc raczej bliższe to było miłości niż zakochaniu.

Gość gość
To raZ mowisz, ze to nie milosc a raz, ze milosc hahahahaha

Gość gość
Nie powiedziałam, że to była miłośc, tylko że to było bliższe miłości. Jak dla ludzi, którzy dużo ze sobą przeżyli. Ale z mojego punktu widzenia on mnie nie kochał, skoro był w stanie iść do łóżka z inną. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Blizsze milosci, ale nie milosc. Prosze Cie. Wlasnie czytam ze zrozumieniem i nie ograniam Cie. Nie kochal Cie z Twojego punktu widzenia, ale to bylo blizsze milosci. Sama sie dobrze zastanow. I nie pisze tego zeby Cie atakowac czy cos ;)

Gość gość
Bliższe miłości, to nie oznacza, że miłość. Tylko że mniej do niej brakowało po tylu wspólnych przejściach. Bo miłość może się pojawić, kiedy poznamy kogoś w różnych życiowych okolicznościach, jak my siebie, i zoabczymy, jaka ta osoba jest naprawdę, a nie przez różowe okulary. Teraz rozumiesz?

Gość gość
No dobra.. ale jesli on chcial sie Toba tylko zabawic tak jak twierdzisz to to daleko i od milosci i od przyjazni lezalo, to bylo frajerstwo.

Gość gość
No jemu się wydawało, że w ten sposób wzbudzi moją zazdrość. Bo kiedy ja mu powiiedziałam, co o tym myślę, to mi to powiedział. I że niby mnie pokochał i przez to chciał się mi wydać bardziej atrakcyjny. Wyjaśnił, że wybrał moją przyjaciółkę, bo wiedział, że na pewno się o tym dowiem i będę zazdrosna. Ale się przeliczył, bo dla mnie miłość to nie pakowanie się do łóżka komuś innemu. Potem jeszcze próbował wracać i mnie zdobyć, ale drugiej szansy już nie dostał. Skąd miałabym wiedzieć, że potem też nie wymyśli sobie jakiegoś dobrego uzasadnienia, żeby podrywać następną kobietę?

Gość gość
Czasem ludzie durnie dzialaja ;) i robia glupie rzeczy, zreszta nad czym tu rozkminiac - kazda sytuacja jest w jakims stopniu wyjatkowa i indywidualna. Ty zrobilas tak bo stwierdzilas, ze nie warto. Pozdrawiam!

Gość gość
To były po prostu męskie gierki (niemało mężćzyzn tak niestety robi), którymi za jednym zamachem zniszczył i naszą przyjaźń, i moją z przyjaciółką. Ale jemu się wydawało, że przez to będzie "atrakcyjny". A zachował się jak d**ek. Ten przyjaciel Autorki tego wątku robi podobnie. A inny mężczyzna, Slavery, go broni - sama widzisz, że dla nich nie ma w tym niczego złego.

Gość gość
Dzięki! A co miałam zrobić? Warto być z facetem, który się przed niczym nie cofnie, żeby się wydać atrakcyjnym?

Gość to ja Gościowa
Może i jest zakochany, ale mądry to on nie jest. . Sposób w jaki się człowiek zachowuje gdy jest zakochany - wiele o nim mówi.

Gość gość
O właśnie Gościówo. O tym właśnie pisałam, ale ujęłaś to znacznie lepiej niż ja.

Gość gbsdfrvds
no to jak ? uświadom

Gość czujesienijaakk
Dzieki za tych kilka slow, Daly mi do myślenia. On jest dla mnie atrakcyjny , ale nie wie o tym bo zawsze obracam wszystko w zart jak sie pyta o to czy dobrze wyglada, czy to ma fajne czy tamto , mowie mu ze nie wiem, ze na niego nie patrze wiec moze chciec mi faktycznie udowodnic conieco. I jak jedna z dziewczyn pisala wyzej..mnie to co robi odrzuca od niego, nawet zboczone podteksty do naszych kolezanek wspolnych mnie odrzucają , ale co moge ? Przyjaznimy sie tylko wiec wypadaloby to akceptowac..

Gość gość
No właśnie mnie to odrzucało. Jeśli facet tak odzywa się do przyjaciółki i tak zachowuje wobec kobiety, która twierdzi, że podobno kocha, to jak można takiemu zaufać jako partnerowi? Ja nie potrafiłam. Dla mnie miłość to chęć bycia tylko z tym, w kim się zakochaliśmy i nieinteresowani się innymi, a na pewno nie sypianie z nimi. I nie jest to też ranienie kogoś, kto podobno cieszy się naszymi względami. A on mnie zranił podwójnie, bo ufałam i jemu, i tej przyjaciółce. Od lat ich na szczęście w moim życiu nie ma.

Gość ta co wie i o
dla mnie tez kochana, ale faceci sa troche inni. Rozmawialas z nim pozniej? powiedzialas mu dlaczego tak, a nie inaczej? wytlumaczylas? jak to sie rozwiązalo?